reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

już ? 😔 Testowanie miało być dopiero 10 😔
Zapisałam się na wyrost, bo raz mam 28 dni cykl, raz 33. Ten akurat krótszy, już się @ rozkreca.

u mnie jakieś lekkie plamienia od wczoraj wieczorem (w sumie nie plamienia tylko bardziej różowy śluz). Myślałam że dziś się okres rozkręci ale cisza. Apka wylicza mi okres na poniedziałek po tym poronieniu ale myślę że będzie jeszcze dziś .
Myślicie że takie plamienie możliwe jest przed okresem po acardzie?
Też mam plamienia przez kilka dni przed okresem odkąd biorę acard.
I się człowiek łudzi.

reklama
Zapisałam się na wyrost, bo raz mam 28 dni cykl, raz 33. Ten akurat krótszy, już się @ rozkreca.

I się człowiek łudzi.
przed acardem tego nie miałaś ?
Ja się nie łudzę. Na tak zwane plamienie inplantacyjne to chyba i tak za późno . Już chłodno podchodzę to szukania na siłę objawów i nie zwracam uwagi na żadne szare cienie na testach tak jak robiłam to do tej pory . 😊

I się człowiek łudzi.
Też mam tak różne cykle. Czy masz coś zdiagnozowane czy ginekolog uważa to za ok? Mój chciał mi dać na to leki antykoncepcyjne, ale radził też poczekać, może same się bardziej wyregulują „po ciąży” 🤨🤨🤨

przed acardem tego nie miałaś ?
Ja się nie łudzę. Na tak zwane plamienie inplantacyjne to chyba i tak za późno . Już chłodno podchodzę to szukania na siłę objawów i nie zwracam uwagi na żadne szare cienie na testach tak jak robiłam to do tej pory . 😊
a masz w planach robić test ? Czy czekasz czy się rozkręci ?

I się człowiek łudzi.
rozumiem to tak jak u mnie też te cykle bywają różne , według ginekologow (różnych ,łącznie chyba z 6 ) jeżeli nie jest poniżaj 21 ani powyżej 35 to jest ,, regularny ,, u nas tu człowieku mądry 🤦

dziś robiłam i był biały 😊 jakis tam cień cienia cień szary ale wiadomo jak to z pinkami więc już więcej nie robię bo mam w domu tylko o czułości 20 🥴 więc Czekam na 🙈
masz zdjęcie ? ☺️ Rozumiem że chcesz poczekać ,chocia z podziwiam ją pewnie bym poleciała bo test o czułości 10 😅 jak we wrześniu mi wyszedł cień rano ale to taki że myślałam że test jest uszkodzony ,to specjalnie nie sikalam w pracy od 8-13 😅🫣 i mało piłam , ledwo do sklepu dojechałam po test i do domu tak mi się chciało siku ahha

masz zdjęcie ? ☺️ Rozumiem że chcesz poczekać ,chocia z podziwiam ją pewnie bym poleciała bo test o czułości 10 😅 jak we wrześniu mi wyszedł cień rano ale to taki że myślałam że test jest uszkodzony ,to specjalnie nie sikalam w pracy od 8-13 😅🫣 i mało piłam , ledwo do sklepu dojechałam po test i do domu tak mi się chciało siku ahha
na zdjęciu nic a nic nie widać. 😊 Widać że to przebija testowa. Pewnie gdyby byla chociaz trochę różowa to bym już była w rosmanie 🙈

To trzymam kciuki, żeby dziś wszystko było dobrze i oczywiście, żeby transfer się udał ❤️ w tej procedurze jest tyle zmiennych, że trudno się nastawiać, ale wierzę, że Wam się uda i będziecie mieć super prezent ja święta 🌲🌲🌲
Moje jajowody niby są drożne, ale bardzo poskręcane, na drożności kontrast ledwo przeszedł. Dodatkowo lewy ma jakąś wadę ujścia do macicy. Lekarz nie mówił, że ciąża naturalna jest wykluczona, ale może to być bardzo trudne. I skoro tyle jej nie było, to zaproponował in vitro - mamy już 35 lat, więc też nie możemy za bardzo tego odkładać, licząc, że może kiedyś się uda naturalnie.
Wiesz co, ja też mam prawy jajowód o krętym przebiegu, ale drożny kontrast przeszedł bez problemu przez obydwa. Trzymam za Ciebie kciuki ✊✊️ Ja już po wizycie i na szczęście endometrium ładnie urosło 10 mm. Od jutra Duphaston 3×1 i Cyclogest 2x1. W środę 11.12 transfer🙂

reklama
na zdjęciu nic a nic nie widać. 😊 Widać że to przebija testowa. Pewnie gdyby byla chociaz trochę różowa to bym już była w rosmanie 🙈
akurat nie pink bo robiłam wtedy te z Amazon , ale uwierz mi że jakbym go komuś pokazała to by powiedział że jestem nie nienormalna i tam nic nie ma 😅 to właśnie był taki cień szary a nie różowy . Chociaż nie mówię że u ciebie tak jest , jednak trzymam mocno kciuki 🤞 przypomnij mi , wiesz kiedy była owu ?

Do góry