reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

W ramach mikołajkowej randki upuścilismy z moim krew w laboratorium. Strasznie mnie stresują te badania. W głowie mam głosy że wyjdzie coś źle, że nie powinniśmy się teraz starać 😬 teraz muszę czekać na wyniki eh 🥴

reklama
Ej dziewczyny, wracając do tematu rzęs 😂 Zapisałam się na poniedziałek po pracy, czy muszę zmywać makijaż w robocie, czy oni mi zmyją na miejscu?
moja zawsze oczyszcza mi oczy , myje woda i takim specjalnym płynem bez względu na to czy mam makijaż czy nie . Zawsze tam jakieś zabrudzenia są , ale myślę że to zależy od stylistki ☺️

reklama
@Bambi199027 a jak u ciebie ? Bo na dzisiej jesteś zapisana na testowanie ☺️
u mnie jakieś lekkie plamienia od wczoraj wieczorem (w sumie nie plamienia tylko bardziej różowy śluz). Myślałam że dziś się okres rozkręci ale cisza. Apka wylicza mi okres na poniedziałek po tym poronieniu ale myślę że będzie jeszcze dziś .
Myślicie że takie plamienie możliwe jest przed okresem po acardzie?

Do góry