reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Ja w każde święta sobie myślę "czy za rok będę w ciąży?" a co roku nic na mnie nie czeka to mi żal samej siebieJak sobie pomyślę, że w te święta mieliśmy być we trójkę to mi no nic, next time
StaraStaraczkaNew
Zaciekawiona BB
Mnie czeka wigilia/swieta z ciężarnym członkiem rodziny, jakiś miesiąc przed porodem…Ja w każde święta sobie myślę "czy za rok będę w ciąży?" a co roku nic na mnie nie czeka to mi żal samej siebie
LadyCaro
no mnie czeka wigilia z synem mojego brata, ale jakoś ta ciąża i to dziecko sprawia mi na szczęscie tylko radośćMnie czeka wigilia/swieta z ciężarnym członkiem rodziny, jakiś miesiąc przed porodem…
montebello
Początkująca w BB
Święta są trudnym czasem, bo nie dość że wyjątkowo czuje się tę rodzinną atmosferę, to jeszcze słyszy się życzenia "życzymy Wam żebyśmy za rok spotkali się już w większym składzie" ...
StaraStaraczkaNew
Zaciekawiona BB
Dokładnie tak …Święta są trudnym czasem, bo nie dość że wyjątkowo czuje się tę rodzinną atmosferę, to jeszcze słyszy się życzenia "życzymy Wam żebyśmy za rok spotkali się już w większym składzie" ...
klaudia16
dokładnie takie życzenia .. maskara . U mnie zeszle święta było bardzo smutne bo miesiąc wcześniej zmarła moja mama , byłam pewna że kolejne będą właśnie o tą jedną osobę więcej skoro tamte były o jedną osobę mniej , niestety ...Święta są trudnym czasem, bo nie dość że wyjątkowo czuje się tę rodzinną atmosferę, to jeszcze słyszy się życzenia "życzymy Wam żebyśmy za rok spotkali się już w większym składzie" ...
klaudia16
powiem wam że mnie chyba bardziej dołuje widok niemowląt niż widok ciężarnej ,chociaż oba są dla mnie mocnym przeżyciem . Do tegoż ropnia że wczoraj byłam w kinie z mężem na listach do M i jechali tam na porodówkę i się poryczalam na tym wątkuno mnie czeka wigilia z synem mojego brata, ale jakoś ta ciąża i to dziecko sprawia mi na szczęscie tylko radość
LadyCaro
Mnie dużo bardziej boli wdok ciężarnych a najbardziej to dowiadywanie się o ciążach innych ludzi. Potem jak już się oswoję to jakoś to jest. A na filmach jak ktoś zachodzi w ciąże, jest scena porodu czy coś zawsze mi łzy w oczach stają.powiem wam że mnie chyba bardziej dołuje widok niemowląt niż widok ciężarnej ,chociaż oba są dla mnie mocnym przeżyciem . Do tegoż ropnia że wczoraj byłam w kinie z mężem na listach do M i jechali tam na porodówkę i się poryczalam na tym wątku
reklama
StaraStaraczkaNew
Zaciekawiona BB
Teraz zwątpiłam czy na pewno chce iść na to do kina…powiem wam że mnie chyba bardziej dołuje widok niemowląt niż widok ciężarnej ,chociaż oba są dla mnie mocnym przeżyciem . Do tegoż ropnia że wczoraj byłam w kinie z mężem na listach do M i jechali tam na porodówkę i się poryczalam na tym wątku