reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Święta są trudnym czasem, bo nie dość że wyjątkowo czuje się tę rodzinną atmosferę, to jeszcze słyszy się życzenia "życzymy Wam żebyśmy za rok spotkali się już w większym składzie" ...

Święta są trudnym czasem, bo nie dość że wyjątkowo czuje się tę rodzinną atmosferę, to jeszcze słyszy się życzenia "życzymy Wam żebyśmy za rok spotkali się już w większym składzie" ...
dokładnie takie życzenia .. maskara . U mnie zeszle święta było bardzo smutne bo miesiąc wcześniej zmarła moja mama , byłam pewna że kolejne będą właśnie o tą jedną osobę więcej skoro tamte były o jedną osobę mniej , niestety ... 😔

no mnie czeka wigilia z synem mojego brata, ale jakoś ta ciąża i to dziecko sprawia mi na szczęscie tylko radość
powiem wam że mnie chyba bardziej dołuje widok niemowląt niż widok ciężarnej ,chociaż oba są dla mnie mocnym przeżyciem . Do tegoż ropnia że wczoraj byłam w kinie z mężem na listach do M i jechali tam na porodówkę i się poryczalam na tym wątku 😔

powiem wam że mnie chyba bardziej dołuje widok niemowląt niż widok ciężarnej ,chociaż oba są dla mnie mocnym przeżyciem . Do tegoż ropnia że wczoraj byłam w kinie z mężem na listach do M i jechali tam na porodówkę i się poryczalam na tym wątku 😔
Mnie dużo bardziej boli wdok ciężarnych a najbardziej to dowiadywanie się o ciążach innych ludzi. Potem jak już się oswoję to jakoś to jest. A na filmach jak ktoś zachodzi w ciąże, jest scena porodu czy coś zawsze mi łzy w oczach stają.

reklama
Teraz zwątpiłam czy na pewno chce iść na to do kina…

Do góry