reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Z końcem października miałam laparoskopię i łyżeczkowanie z powodu ciąży pozamacicznej 😢😭 lekarz zaleca czekać do pierwszego okresu po operacji, którego jeszcze nie dostałam plus 3 cykle odczekać… i tak mi wychodzi marzec… czas się dłuży strasznie.
Ojej, najgorsze takie czekanie 😞 ale mam nadzieję, że szybko zleci ten czas !
Staracie się o pierwsze dziecko ?

reklama
O proszę, ale szybciutko się staracie o kolejne 😀
Ja to byłam ( nadal jestem ) tak zakochana w mojej córce, że przez jej pierwsze 2 lata nie byłam gotowa na kolejne dziecko, bo nie wiedziałam jak tą miłość podzielić na dwójkę 🙈 dopiero jak córka skończyła 3 latka w marcu tego roku to zaczęłam być gotowa na kolejnego bobaska 😁
U nas niestety troszkę czas jest naszym wrogiem przez moją chorobę stąd tak szybka decyzja na drugie dziecko, a że po drugim już nie planujemy mieć więcej dzieci to uznaliśmy że to jest ten czas, ginekolog również dał zielone światło ❤️

U nas niestety troszkę czas jest naszym wrogiem przez moją chorobę stąd tak szybka decyzja na drugie dziecko, a że po drugim już nie planujemy mieć więcej dzieci to uznaliśmy że to jest ten czas, ginekolog również dał zielone światło ❤️
Super, a więc życzę dwóch kreseczek w grudniu 😊
A co to za choroba jeśli można wiedzieć ?

O proszę, ale szybciutko się staracie o kolejne 😀
Ja to byłam ( nadal jestem ) tak zakochana w mojej córce, że przez jej pierwsze 2 lata nie byłam gotowa na kolejne dziecko, bo nie wiedziałam jak tą miłość podzielić na dwójkę 🙈 dopiero jak córka skończyła 3 latka w marcu tego roku to zaczęłam być gotowa na kolejnego bobaska 😁
Miałam to uczucie przy staraniach o drugie (pozytyw jak młoda miała 10.5 miesiaca) a teraz sie stsramy o trzecie i mam to samo uczucie...

Super, a więc życzę dwóch kreseczek w grudniu 😊
A co to za choroba jeśli można wiedzieć ?
Mam przewlekły nowotwór szpiku, a konkretnie trombocytoza we wczesnym stadium brzmi groźnie ale nie jest aż tak🙄 Tyle że choroba ingeruje w płodność więc mój hematolog oraz ginekolog zalecili starać się jak najszybciej o kolejne dziecko, zdiagnozowali mnie w ciąży z Olkiem więc od pozytywnego testu będę na lekach, zastrzykach przez całą ciążę ❤️

Zapisz mnie na 22.12 okres ma przyjść 24 a jak przyjdzie w wigilię to będę mieć piękne święta… w tamtym roku uspakajała mnie myśl „ za rok o tej porze będę w ciąży „

Miałam to uczucie przy staraniach o drugie (pozytyw jak młoda miała 10.5 miesiaca) a teraz sie stsramy o trzecie i mam to samo uczucie...
Czyli za każdym razem jest to samo uczucie 🙈 Ale przynajmniej wiesz jak to jest gdy się kolejne dziecko narodzi, że tą miłość jednak się mnoży a nie dzieli 😀

Mam przewlekły nowotwór szpiku, a konkretnie trombocytoza we wczesnym stadium brzmi groźnie ale nie jest aż tak🙄 Tyle że choroba ingeruje w płodność więc mój hematolog oraz ginekolog zalecili starać się jak najszybciej o kolejne dziecko, zdiagnozowali mnie w ciąży z Olkiem więc od pozytywnego testu będę na lekach, zastrzykach przez całą ciążę ❤️
Ojej, przykro mi, bo jednak każda choroba nowotworowa jest niepokojąca ☹️ ale mam nadzieję że uda Wam się jak najszybciej i będzie w ciąży i później wszystko dobrze ❤️

Ojej, przykro mi, bo jednak każda choroba nowotworowa jest niepokojąca ☹️ ale mam nadzieję że uda Wam się jak najszybciej i będzie w ciąży i później wszystko dobrze ❤️
Dziękuję❤️ na początku był szok ale na szczęście na codzień nie odczuwam w ogóle skutków tej choroby, trafiłam na naprawdę świetnych lekarzy którzy świetnie mnie prowadzą więc liczę po cichu ze ten miesiąc będzie magiczny i uda się od razu ☺️

reklama
Zapisz mnie na 22.12 okres ma przyjść 24 a jak przyjdzie w wigilię to będę mieć piękne święta… w tamtym roku uspakajała mnie myśl „ za rok o tej porze będę w ciąży „
znam to 😔 też tak myślałam , że będę w ciąży albo że już będę miała dziecko .. u mnie kolejny okres wypada na sylwestra 😔

Do góry