reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Z końcem października miałam laparoskopię i łyżeczkowanie z powodu ciąży pozamacicznej 😢😭 lekarz zaleca czekać do pierwszego okresu po operacji, którego jeszcze nie dostałam plus 3 cykle odczekać… i tak mi wychodzi marzec… czas się dłuży strasznie.
Ojej, najgorsze takie czekanie 😞 ale mam nadzieję, że szybko zleci ten czas !
Staracie się o pierwsze dziecko ?

reklama
O proszę, ale szybciutko się staracie o kolejne 😀
Ja to byłam ( nadal jestem ) tak zakochana w mojej córce, że przez jej pierwsze 2 lata nie byłam gotowa na kolejne dziecko, bo nie wiedziałam jak tą miłość podzielić na dwójkę 🙈 dopiero jak córka skończyła 3 latka w marcu tego roku to zaczęłam być gotowa na kolejnego bobaska 😁
U nas niestety troszkę czas jest naszym wrogiem przez moją chorobę stąd tak szybka decyzja na drugie dziecko, a że po drugim już nie planujemy mieć więcej dzieci to uznaliśmy że to jest ten czas, ginekolog również dał zielone światło ❤️

U nas niestety troszkę czas jest naszym wrogiem przez moją chorobę stąd tak szybka decyzja na drugie dziecko, a że po drugim już nie planujemy mieć więcej dzieci to uznaliśmy że to jest ten czas, ginekolog również dał zielone światło ❤️
Super, a więc życzę dwóch kreseczek w grudniu 😊
A co to za choroba jeśli można wiedzieć ?

O proszę, ale szybciutko się staracie o kolejne 😀
Ja to byłam ( nadal jestem ) tak zakochana w mojej córce, że przez jej pierwsze 2 lata nie byłam gotowa na kolejne dziecko, bo nie wiedziałam jak tą miłość podzielić na dwójkę 🙈 dopiero jak córka skończyła 3 latka w marcu tego roku to zaczęłam być gotowa na kolejnego bobaska 😁
Miałam to uczucie przy staraniach o drugie (pozytyw jak młoda miała 10.5 miesiaca) a teraz sie stsramy o trzecie i mam to samo uczucie...

Super, a więc życzę dwóch kreseczek w grudniu 😊
A co to za choroba jeśli można wiedzieć ?
Mam przewlekły nowotwór szpiku, a konkretnie trombocytoza we wczesnym stadium brzmi groźnie ale nie jest aż tak🙄 Tyle że choroba ingeruje w płodność więc mój hematolog oraz ginekolog zalecili starać się jak najszybciej o kolejne dziecko, zdiagnozowali mnie w ciąży z Olkiem więc od pozytywnego testu będę na lekach, zastrzykach przez całą ciążę ❤️

Zapisz mnie na 22.12 okres ma przyjść 24 a jak przyjdzie w wigilię to będę mieć piękne święta… w tamtym roku uspakajała mnie myśl „ za rok o tej porze będę w ciąży „

Miałam to uczucie przy staraniach o drugie (pozytyw jak młoda miała 10.5 miesiaca) a teraz sie stsramy o trzecie i mam to samo uczucie...
Czyli za każdym razem jest to samo uczucie 🙈 Ale przynajmniej wiesz jak to jest gdy się kolejne dziecko narodzi, że tą miłość jednak się mnoży a nie dzieli 😀

Mam przewlekły nowotwór szpiku, a konkretnie trombocytoza we wczesnym stadium brzmi groźnie ale nie jest aż tak🙄 Tyle że choroba ingeruje w płodność więc mój hematolog oraz ginekolog zalecili starać się jak najszybciej o kolejne dziecko, zdiagnozowali mnie w ciąży z Olkiem więc od pozytywnego testu będę na lekach, zastrzykach przez całą ciążę ❤️
Ojej, przykro mi, bo jednak każda choroba nowotworowa jest niepokojąca ☹️ ale mam nadzieję że uda Wam się jak najszybciej i będzie w ciąży i później wszystko dobrze ❤️

reklama
Ojej, przykro mi, bo jednak każda choroba nowotworowa jest niepokojąca ☹️ ale mam nadzieję że uda Wam się jak najszybciej i będzie w ciąży i później wszystko dobrze ❤️
Dziękuję❤️ na początku był szok ale na szczęście na codzień nie odczuwam w ogóle skutków tej choroby, trafiłam na naprawdę świetnych lekarzy którzy świetnie mnie prowadzą więc liczę po cichu ze ten miesiąc będzie magiczny i uda się od razu ☺️

reklama
Do góry