Ja jeśli mogę to poproszę o wpisanie na 24.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam testować w niedzielę, to zaledwie 3 dnia a się już zastanawiam czy nie testować 2 dni wcześniej hahaha ale wytrzymam !Ja poproszę o zapisanie na 5! Ciekawe czy tym razem uda mi się nie testować wcześniej (wątpię). Życzę wszystkim nam dwóch kresek!
A czemu tak długo ? Jeśli już pisałaś to nie odpisuj, doczytamA i ja sobie posiedzę na ławeczce pewnie do marca… o czymkolwiek mogę myśleć w kwietniu…
Z końcem października miałam laparoskopię i łyżeczkowanie z powodu ciąży pozamacicznej lekarz zaleca czekać do pierwszego okresu po operacji, którego jeszcze nie dostałam plus 3 cykle odczekać… i tak mi wychodzi marzec… czas się dłuży strasznie.A czemu tak długo ? Jeśli już pisałaś to nie odpisuj, doczytam
Ja już raz pisałam, ze najpierw zaczęłam krwawić a potem beta spadła, wiec nie wiem ile razy miałaby „przychodzić”a jaka miałaś wartość ostatnio przypomnij ? Wydaje mi się że na dniach powinna przyjść
Ja miałam pół roku czekania, testowałam za wczesnie i wykryłam biochem równo w rok po cpZ końcem października miałam laparoskopię i łyżeczkowanie z powodu ciąży pozamacicznej lekarz zaleca czekać do pierwszego okresu po operacji, którego jeszcze nie dostałam plus 3 cykle odczekać… i tak mi wychodzi marzec… czas się dłuży strasznie.
O proszę, ale szybciutko się staracie o kolejneHej dziewczyny, tu lutowa mama 2024, mój 9 miesięczny syn jest tak cudowny że chcemy starać się o kolejnego dzidziusia, jeśli mogę dołączyć to wpiszcie mnie proszę na 14.12 Miło mi Was poznać i każdej życzę cudownego prezentu na święta