MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ale ja mówię w miejsach publicznych typu lotniska czy galerie.. Nie wiem jakoś nie chciałabym myć przy wszystkich.Po to właśnie umywalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ja mówię w miejsach publicznych typu lotniska czy galerie.. Nie wiem jakoś nie chciałabym myć przy wszystkich.Po to właśnie umywalka
no ja np bym wolała, żeby kobieta obok nie płukała przy mnie swojej krwi miesięcznej w umywalceale ja mówię w miejsach publicznych typu lotniska czy galerie.. Nie wiem jakoś nie chciałabym myć przy wszystkich.
Jak wiedziałam że będę w miejscu gdzie nie mam możliwości go przemyć to brałam drugi kubeczek i woreczek. Później w domu go wyparzalam. Ale na szczęście w pracy mam zawsze WC z umywalką więc u mnie raczej nie mam z tym problemu. A z takich problemów to przy dłuższych paznokciach był problem z wyciągnięciem tego kubeczka. Ale rzadko mam paznokcie dlugie, przy malych dzieciach się oduczylam hybryd. Noszę też soczewki kontaktowe więc przy długich paznokciach ciężko mi się je wyciąga z oczu.powiedzcie mi, jak zmienić/opróżnić taki kubeczek w miejscu publicznym?
Ja ani kubeczków ani tamponów stosować nie będę, ale ciekawa jestem
edit: doczytałam, że tylko w łażienkach w których jest umywalka
Ja też Krew z kubeczka wylewasz do WC tylko potem trzeba go umyć no więc są resztki krwi na nimno ja np bym wolała, żeby kobieta obok nie płukała przy mnie swojej krwi miesięcznej w umywalce
czyli jest spoko po domu albo w miejsca gdzie jest komfort zmianyJa też Krew z kubeczka wylewasz do WC tylko potem trzeba go umyć no więc są resztki krwi na nim
bez przesady..Dziewczyny chyba robi mi się opryszczka, nie jestem do końca pewna bo czasem zapieką mnie usta ale nie widzę póki co charakterystycznych pęcherzyków..
Tylko zaczerwienienie. Czy w takiej sytuacji powinnam odpuścić starania w tym miesiącu ?
Moja przesada wynika z tego, ze wiem jak groźna jest na początku ciążybez przesady..
no ale póki co nie masz pewności czy to opryszczka, a do potencjalnej ciąży jeszcze sporo czasu więc raczej wyleczyszMoja przesada wynika z tego, ze wiem jak groźna jest na początku ciąży
Zastanawiałam się po prostu jak to może wpłynąć na jakość owulacji itp