reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
powiedzcie mi, jak zmienić/opróżnić taki kubeczek w miejscu publicznym? 😅
Ja ani kubeczków ani tamponów stosować nie będę, ale ciekawa jestem :D
edit: doczytałam, że tylko w łażienkach w których jest umywalka
Jak wiedziałam że będę w miejscu gdzie nie mam możliwości go przemyć to brałam drugi kubeczek i woreczek. Później w domu go wyparzalam. Ale na szczęście w pracy mam zawsze WC z umywalką więc u mnie raczej nie mam z tym problemu. A z takich problemów to przy dłuższych paznokciach był problem z wyciągnięciem tego kubeczka. Ale rzadko mam paznokcie dlugie, przy malych dzieciach się oduczylam hybryd. Noszę też soczewki kontaktowe więc przy długich paznokciach ciężko mi się je wyciąga z oczu.

Dziewczyny chyba robi mi się opryszczka, nie jestem do końca pewna bo czasem zapieką mnie usta ale nie widzę póki co charakterystycznych pęcherzyków..
Tylko zaczerwienienie. Czy w takiej sytuacji powinnam odpuścić starania w tym miesiącu ? 🥲

reklama
Moja przesada wynika z tego, ze wiem jak groźna jest na początku ciąży ☺️
Zastanawiałam się po prostu jak to może wpłynąć na jakość owulacji itp ☺️
no ale póki co nie masz pewności czy to opryszczka, a do potencjalnej ciąży jeszcze sporo czasu więc raczej wyleczysz :)

Jeśli się boisz to odpuść. I poczekaj miesiąc ale za miesiąc znów może coś być i czas ci będzie uciekał.

Do góry