reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

chyba zwykła ,nie mam pojęcia nie mówiła . To jest gdzieś napisane na wyniku ?

Ja bym powtórzyła, ale płynna.
Ewtualnie jeszcze można pomyśleć o kolposkopii

reklama
Ja bym powtórzyła, ale płynna.
Ewtualnie jeszcze można pomyśleć o kolposkopii

to zapytam dzisiaj jaka to była cytologia i czy możemy zrobić ta płynna . O tym badaniu pomyślę , zobaczę co ona mi powie ,czym to może być spowodowane . Może faktycznie to wina majtek , ale muszę jakoś wyrwać do 14 w pracy i dopiero je będę mogła zmienić i zobaczę czy zapach dalej będzie

A może to przez żel jaki używamy z mężem ? Ale kurde to by chyba za każdym razem było , a nie raz na jakiś czas . No i żel był w ruchu dwa dni temu teraz by wyszło ?
Może być przez żel ja też tak miałam i przestaliśmy go używać. Używacie durex.a zapachowego ? Żółty albo czerwony?
Tak , miałam to samo serio. 2,3 dni po zaczęło coś mi walić.

to zapytam dzisiaj jaka to była cytologia i czy możemy zrobić ta płynna . O tym badaniu pomyślę , zobaczę co ona mi powie ,czym to może być spowodowane . Może faktycznie to wina majtek , ale muszę jakoś wyrwać do 14 w pracy i dopiero je będę mogła zmienić i zobaczę czy zapach dalej będzie
Od razu raczej zapach nie zniknie, musisz trochę odbudować i przewietrzyć pipkę :) to są takie zmiany do wprowadzenia na stałe 😄

Może być przez żel ja też tak miałam i przestaliśmy go używać. Używacie durex.a zapachowego ? Żółty albo czerwony?
Tak , miałam to samo serio. 2,3 dni po zaczęło coś mi walić.
broń cię Panie Boże ! Żadnych durexow 😤 nienawidzę , są straszne . Ogólnie używaliśmy różnych od drogich z apteki , dla starających się par po takie tanie . Narazie najlepiej nam się spodobał z Rossmana taki różowy hallo love , z tym że my go rozrabiamy z wodą żeby był rzadki . Te dla starających się par zazwyczaj mnie piekły 😔 i co samo ci przeszło ? To nie było nic poważnego ?

Od razu raczej zapach nie zniknie, musisz trochę odbudować i przewietrzyć pipkę :) to są takie zmiany do wprowadzenia na stałe 😄
wiesz co jest najlepsze że wczoraj było okej , całą noc się wierzyła bo spałam w koszuli nocnej bez majtek , i od rana odkąd przyszłam do pracy to coś poczułam a teraz to już jest maskara ...

reklama
broń cię Panie Boże ! Żadnych durexow 😤 nienawidzę , są straszne . Ogólnie używaliśmy różnych od drogich z apteki , dla starających się par po takie tanie . Narazie najlepiej nam się spodobał z Rossmana taki różowy hallo love , z tym że my go rozrabiamy z wodą żeby był rzadki . Te dla starających się par zazwyczaj mnie piekły 😔 i co samo ci przeszło ? To nie było nic poważnego ?
Nie no samo nie przeszło, musiałam florę bakteryjną odbudować,tzn zapach znikł ale jak pisze miałam PH wyższe i to tyle.
Mnie też piekły te dla starających się par 🤔.

Do góry