reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja tak samo! Nienawidzę jesieni (takiej szarej, burej), listopada, krótkich dni. Nic mi się ne chce, o 16 ciemno i człowiek już mentalnie jest na kanapie, bo przecież noc. Czekam tylko na święta, żeby dzień zaczął się już wydłużać.
Ale dostaliśmy hajs w pracy na święta, więc popraiwło mi to humor i postanowiłam pierwszy raz w zyciu zapisać się na rzęsy 😁
też nienawidzę tak pory roku , jakby chociaż był śnieg to by człowiek jakoś inaczej odczuł a tak wstanę na 7 do pracy ciemno jak w d... Wracam po 15 , wchodząc do domu już jest szarowka i za chwilę ziemni no dramat . Mój mózg mówi , trzeba iść spać bo jest noc i nic się człowiekowi nie chce 😔

reklama
Hej w poniedziałek miałam transfer świeży. Jestem 10 dni po ovitrelle. Zaczęłam robić testy żeby wyłapać kiedy nie będzie zastrzyku. Ile się u was utrzymywał?Zobacz załącznik 1676114
hej , czy jesteś zapisana u nas na testowanie ? Wróć proszę do pierwszej strony i przeczytaj regulamin ☺️ jeżeli chodzi o wypłukiwanie zastrzyku to ja osobiście nigdy nie miałam , a dziewczyny tutaj mają różnie jednym utrzymuje się 9-10 dni innym 14 także musisz sama u siebie sprawdzić ☺️

Ja przez tą pogodę to łapie jakąś depresję normalnie...szaro buro i ponuro 🥴 nic ale to nic mi się nie chce. Najchętniej to bym przesiedziała na kanapie z kawą i kocem cały dzień. A pracować ktoś musi. Niech już przyjdzie wiosna i słoneczko 🤗
Ja to wgl jestem postrzelona jak mój J mówi. W lato mówię "kurde niech śnieg teraz spadnie to z chęcią rzucę się i ochłodzę " i tak prawie całe lato za to jak już jest jesień i na horyzoncie zima z minusami "po co ja mówiłam o tej zimie, zimno mi niech te lato wraca bo zamarzne". 🤣

Ja to wgl jestem postrzelona jak mój J mówi. W lato mówię "kurde niech śnieg teraz spadnie to z chęcią rzucę się i ochłodzę " i tak prawie całe lato za to jak już jest jesień i na horyzoncie zima z minusami "po co ja mówiłam o tej zimie, zimno mi niech te lato wraca bo zamarzne". 🤣
dlatego ja nigdy, przenigdy nie narzekam na lato. Nawet jak mnie piecze w dupe i ne mam siły nic robić. Kocham lato

Jak się dzisiaj czujesz?
Boli dalej. W nocy nie spałam ...
Ale ja nie mam wyboru, muszę być na nogach. Mój J teraz nie może wziąć wolnego bo mają zawsze przed świętami nawał pracy i zamiast 8 pracuje 10 godzin, a nadzoruje grupa ponad 20 chłopa. .

O dziwo jak siusiam to mniej boli, chyba antybiotyk co dostałam to jakaś magiczna tabletka jest .
Dziękuję 😊

dlatego ja nigdy, przenigdy nie narzekam na lato. Nawet jak mnie piecze w dupe i ne mam siły nic robić. Kocham lato
też kocham lato , mam urodziny w czerwcu także jestem ciepła dziewczyna , nienawidze zimy dla mnie mogłaby nie istnieć , no może na 3 dni świat że śniegiem i koniec . Wolę się smażyć i mieć możliwość ochłodzenia w basenie niż zamarzać 😤

Ja też uwielbiam lato,szczególnie nasze wyjazdy nad morze 🤭 tylko nie lubię tej parówy, dobija mnie.
A widzę, że się przekonałaś do rzęs.
Ja już nigdy nie zrobię. Serio. Poszłam do Baby , opinie dobre,salon. Odpadały mi z moimi . Zrobiłam w lipcu a w sierpniu rzęs swoich nie miałam 😱. Kur... czułam się jak Łysa. Tyle kasy wydałam na odżywki,żeby rosły, że głowa mała 🤦‍♀️

Boli dalej. W nocy nie spałam ...
Ale ja nie mam wyboru, muszę być na nogach. Mój J teraz nie może wziąć wolnego bo mają zawsze przed świętami nawał pracy i zamiast 8 pracuje 10 godzin, a nadzoruje grupa ponad 20 chłopa. .

O dziwo jak siusiam to mniej boli, chyba antybiotyk co dostałam to jakaś magiczna tabletka jest .
Dziękuję 😊
Dużo zdrówka 🥺

reklama
Do góry