reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja tak samo! Nienawidzę jesieni (takiej szarej, burej), listopada, krótkich dni. Nic mi się ne chce, o 16 ciemno i człowiek już mentalnie jest na kanapie, bo przecież noc. Czekam tylko na święta, żeby dzień zaczął się już wydłużać.
Ale dostaliśmy hajs w pracy na święta, więc popraiwło mi to humor i postanowiłam pierwszy raz w zyciu zapisać się na rzęsy 😁
też nienawidzę tak pory roku , jakby chociaż był śnieg to by człowiek jakoś inaczej odczuł a tak wstanę na 7 do pracy ciemno jak w d... Wracam po 15 , wchodząc do domu już jest szarowka i za chwilę ziemni no dramat . Mój mózg mówi , trzeba iść spać bo jest noc i nic się człowiekowi nie chce 😔

reklama
Hej w poniedziałek miałam transfer świeży. Jestem 10 dni po ovitrelle. Zaczęłam robić testy żeby wyłapać kiedy nie będzie zastrzyku. Ile się u was utrzymywał?Zobacz załącznik 1676114
hej , czy jesteś zapisana u nas na testowanie ? Wróć proszę do pierwszej strony i przeczytaj regulamin ☺️ jeżeli chodzi o wypłukiwanie zastrzyku to ja osobiście nigdy nie miałam , a dziewczyny tutaj mają różnie jednym utrzymuje się 9-10 dni innym 14 także musisz sama u siebie sprawdzić ☺️

Ja przez tą pogodę to łapie jakąś depresję normalnie...szaro buro i ponuro 🥴 nic ale to nic mi się nie chce. Najchętniej to bym przesiedziała na kanapie z kawą i kocem cały dzień. A pracować ktoś musi. Niech już przyjdzie wiosna i słoneczko 🤗
Ja to wgl jestem postrzelona jak mój J mówi. W lato mówię "kurde niech śnieg teraz spadnie to z chęcią rzucę się i ochłodzę " i tak prawie całe lato za to jak już jest jesień i na horyzoncie zima z minusami "po co ja mówiłam o tej zimie, zimno mi niech te lato wraca bo zamarzne". 🤣

Ja to wgl jestem postrzelona jak mój J mówi. W lato mówię "kurde niech śnieg teraz spadnie to z chęcią rzucę się i ochłodzę " i tak prawie całe lato za to jak już jest jesień i na horyzoncie zima z minusami "po co ja mówiłam o tej zimie, zimno mi niech te lato wraca bo zamarzne". 🤣
dlatego ja nigdy, przenigdy nie narzekam na lato. Nawet jak mnie piecze w dupe i ne mam siły nic robić. Kocham lato

Jak się dzisiaj czujesz?
Boli dalej. W nocy nie spałam ...
Ale ja nie mam wyboru, muszę być na nogach. Mój J teraz nie może wziąć wolnego bo mają zawsze przed świętami nawał pracy i zamiast 8 pracuje 10 godzin, a nadzoruje grupa ponad 20 chłopa. .

O dziwo jak siusiam to mniej boli, chyba antybiotyk co dostałam to jakaś magiczna tabletka jest .
Dziękuję 😊

dlatego ja nigdy, przenigdy nie narzekam na lato. Nawet jak mnie piecze w dupe i ne mam siły nic robić. Kocham lato
też kocham lato , mam urodziny w czerwcu także jestem ciepła dziewczyna , nienawidze zimy dla mnie mogłaby nie istnieć , no może na 3 dni świat że śniegiem i koniec . Wolę się smażyć i mieć możliwość ochłodzenia w basenie niż zamarzać 😤

Ja też uwielbiam lato,szczególnie nasze wyjazdy nad morze 🤭 tylko nie lubię tej parówy, dobija mnie.
A widzę, że się przekonałaś do rzęs.
Ja już nigdy nie zrobię. Serio. Poszłam do Baby , opinie dobre,salon. Odpadały mi z moimi . Zrobiłam w lipcu a w sierpniu rzęs swoich nie miałam 😱. Kur... czułam się jak Łysa. Tyle kasy wydałam na odżywki,żeby rosły, że głowa mała 🤦‍♀️

Boli dalej. W nocy nie spałam ...
Ale ja nie mam wyboru, muszę być na nogach. Mój J teraz nie może wziąć wolnego bo mają zawsze przed świętami nawał pracy i zamiast 8 pracuje 10 godzin, a nadzoruje grupa ponad 20 chłopa. .

O dziwo jak siusiam to mniej boli, chyba antybiotyk co dostałam to jakaś magiczna tabletka jest .
Dziękuję 😊
Dużo zdrówka 🥺

reklama
Do góry