reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

No i byłam u lekarza. Płuca są czyste. Oskrzela też. A duszę się jak świnia 😭
Z mojego zapalenia pęcherza, na które brałam urofu....ne, która pomogła tylko na 2 dni bo znowu boli jak siusiam, nerki mi siadły 🥺🥺
Szybkie USG w przychodni, włączony antybiotyk i do poradni skierowanie bo nie pracują jak powinny. Gdybym poszła za 2 dni do przychodni to urosepsy dostałabym. Jezus Maria jak ja się wystraszylam lekarza, pierwszy raz w życiu ☹️.
Infekcja poszła sobie dalej na organizm.
Nie ma co , jak nie urok to sracz..a 🥺
przykro mi że cię dopadła coś takiego 😔 ja miałam w tym roku na majówkę takie bole że wsumie nie widziałam co dokładnie mnie boli , poszłam na USG i okazało się że mam piasek na nerkach i ostry stan zapalny . Ból taki że nie polecam naprawdę , w nocy jak mnie złapało to same mi łzy leciały i nie widziałam co ze sobą zrobić bo miałam wrażenie że coś mi tak normlanie pelza w środku 😯

reklama
Z mojego zapalenia pęcherza, na które brałam urofu....ne, która pomogła tylko na 2 dni bo znowu boli jak siusiam, nerki mi siadły 🥺🥺
Szybkie USG w przychodni, włączony antybiotyk i do poradni skierowanie bo nie pracują jak powinny. Gdybym poszła za 2 dni do przychodni to urosepsy dostałabym. Jezus Maria jak ja się wystraszylam lekarza, pierwszy raz w życiu ☹️.
są no i życzę dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia ☺️

Współczuję. Niestety wiem jaki to ból. Oby przeszło jak najszybciej 🤞

Kochana, trzymaj się i dużo zdrówka! Dobrze, że poszłaś do lekarza i udało się zareagować w porę

Hej w poniedziałek miałam transfer świeży. Jestem 10 dni po ovitrelle. Zaczęłam robić testy żeby wyłapać kiedy nie będzie zastrzyku. Ile się u was utrzymywał?
IMG_20241205_061554.jpg

Ja przez tą pogodę to łapie jakąś depresję normalnie...szaro buro i ponuro 🥴 nic ale to nic mi się nie chce. Najchętniej to bym przesiedziała na kanapie z kawą i kocem cały dzień. A pracować ktoś musi. Niech już przyjdzie wiosna i słoneczko 🤗

Ja przez tą pogodę to łapie jakąś depresję normalnie...szaro buro i ponuro 🥴 nic ale to nic mi się nie chce. Najchętniej to bym przesiedziała na kanapie z kawą i kocem cały dzień. A pracować ktoś musi. Niech już przyjdzie wiosna i słoneczko 🤗
Ja tak samo! Nienawidzę jesieni (takiej szarej, burej), listopada, krótkich dni. Nic mi się ne chce, o 16 ciemno i człowiek już mentalnie jest na kanapie, bo przecież noc. Czekam tylko na święta, żeby dzień zaczął się już wydłużać.
Ale dostaliśmy hajs w pracy na święta, więc popraiwło mi to humor i postanowiłam pierwszy raz w zyciu zapisać się na rzęsy 😁

reklama
Do góry