reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

8-9 dpo. Nadal biało 🤷 chyba jednak zostaje na kreskach 🥴

Załączniki

• IMG_20241231_061040767_MFNR.jpg
    IMG_20241231_061040767_MFNR.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Kreska mocniejsza niż wczoraj. Nie wiem co myśleć ale mam nadzieję że to nie jakaś pozamaciczna czy coś. Jak ma z tego nic nie być to niech to się skończy normalnie okresem a nie pobytem w szpitalu . Trzeci raz nie dźwigne szpitala.
Zobaczę jutro rano i w czwartek co z tymi testami się będzie działo. I w razie co zrobię betę bo w piątek mam wizytę u gina na szczęście.

Załączniki

• 516e1e09-a342-425f-af40-d4704c0b01cd.jpeg
    516e1e09-a342-425f-af40-d4704c0b01cd.jpeg
    68,7 KB · Wyświetleń: 122
Kreska mocniejsza niż wczoraj. Nie wiem co myśleć ale mam nadzieję że to nie jakaś pozamaciczna czy coś. Jak ma z tego nic nie być to niech to się skończy normalnie okresem a nie pobytem w szpitalu . Trzeci raz nie dźwigne szpitala.
Zobaczę jutro rano i w czwartek co z tymi testami się będzie działo. I w razie co zrobię betę bo w piątek mam wizytę u gina na szczęście.
Ja bym poszła chyba dzisiaj żeby zobaczyć czy rosnie czy wciaz taka sama beta jak wczoraj... 🤨

Szkoda że tak się jakośc psuje.
Przepraszam ,że wtrące ale może podniose na duchu. Ja miałam identyczną sytuacje z testami pink. Pokazywały kreske drugą,bardzo jasną ale różową poszłam na bete a tam <1,2 🫤 na drugi dzień zrobiłam test i kreska ciemniała więc poszłam za 2 dni znowu na bete i już była 20.7 więc pięknie rosła , a tamta beta wg mnie to był bład labolatorium. Mogła być też coś ok 4, testy pink strumieniowe pięknie wyczuły.
Pinki mnie nie zawodziły jak były białe to białe i koniec . Co więcej w poprzednim cyklu w 11dpo i 12dpo widziałam na testach pink drugą kreskę gdzie w 9,10 i 13dpo były już białe. Kreska była mega blada,nie ciemniała w 13dpo test był biały i okres dostałam w terminie. Ale takich skrzepów nie miałam nigdy i trwał aż 8 dni i najprawdopodobniej wyłapał test pink biochema. Trzymam kciuki i wierze że będzie dobrze , skoro testy ciemnieją 😊

reklama
Dla mnie właśnie jest to bardzo dziwne że te testy były w stanie wyłapać tak niska betę która wskazuje na brak ciąży . Gdyby nie to że muszę ta heparynę nie robiłam bym w życiu tak szybko testów bo to tak miesza w głowie 😣

Do góry