reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

pięknie ❤️ jak długo się staraliście ? Ja czuje że nic z tego nie będzie bo susza na maksa i do tego czasem czuje takie bóle okresowe do tego już zaczynam się tak zachowywać bo jestem nerwowa i wkur.. że znowu się nie udało.. zabrałam się do Polski przy okazji z rodzicami bo jechali w nocy i jestem umówiona dziś do ginekologa,poproszę go o badania hormonalne te o których pisaliście
to chyba do mnie 🫣 w tamtym roku w grudniu trafiłam do szpitala z ciąża pozamaciczna. Podali mi leki i zarodek po prostu się wchłonął w jajowodzie :( musiałam mieć 6miesiecy po mtx. Zaczęliśmy znowu końcem maja. W sumie 7 miesięcy się nie udawało. Nie dziwię się bo w zeszłym miesiącu chyba przeszłam załamanie nerwowe jak znowu się nie udało..
A wy ile się staracie ? I który masz dpo ?

reklama
Dzisiaj 9 dpo wg testów, wczoraj jak sprawdzałam totalna biel, ale fakt że dzisiaj test innej firmy. Normalnie siedzę i nie wierzę, bo nawet duszkiem tego się nie da nazwać 🤯
20241220_130017.jpg

reklama
Do góry