reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
to chyba do mnie 🫣 w tamtym roku w grudniu trafiłam do szpitala z ciąża pozamaciczna. Podali mi leki i zarodek po prostu się wchłonął w jajowodzie :( musiałam mieć 6miesiecy po mtx. Zaczęliśmy znowu końcem maja. W sumie 7 miesięcy się nie udawało. Nie dziwię się bo w zeszłym miesiącu chyba przeszłam załamanie nerwowe jak znowu się nie udało..
A wy ile się staracie ? I który masz dpo ?
staramy się też od maja tak na porządnie,w tamtym roku też straciłam ciąże,jestem 10 dpo w tym momencie i tylko na podstawie testów owulacyjnych to sprawdzam bo nie mam możliwości monitoringu 🙁

nie myślisz zrobić test jutro rano to będzie 11dpo według testów
robiłam testy od 6 dpo,wiem że bez sensu…ostatni wczoraj 9dpo i wychodziły białe 🤷‍♀️ wszystkie robiłam popołudniu,się wkurzyłam jak zawsze i obraziłam na cały świat że znowu się nie udało 🫣 zrobię jutro test muszę tylko kupić bo nie wzięłam ze sobą ale myśle że nic z tego i tak,bo takiej suszy na majtkach bym nie miała gdyby coś się zagnieździło,jakoś się poddałam już 😖 może jeszcze dziś zrobię test jak uda mi się kupić gdzieś

reklama
robiłam testy od 6 dpo,wiem że bez sensu…ostatni wczoraj 9dpo i wychodziły białe 🤷‍♀️ wszystkie robiłam popołudniu,się wkurzyłam jak zawsze i obraziłam na cały świat że znowu się nie udało 🫣 zrobię jutro test muszę tylko kupić bo nie wzięłam ze sobą ale myśle że nic z tego i tak,bo takiej suszy na majtkach bym nie miała gdyby coś się zagnieździło,jakoś się poddałam już 😖 może jeszcze dziś zrobię test jak uda mi się kupić gdzieś
No rano najlepiej bo jest największe stężenie. Wiesz najwcześniej kreskę można zobaczyć 8dpo ale możesz ją nawet, zobaczyć 12dpo zależy jak się kropek zagnieździ.
Ja Ci pisałam, że u mnie nawet ze śluzem płodnym był problem więc, ja po śluzie bym nie zgadla bo we wtorek 2 kropelki wieczór na bieliźnie wodnistego śluzu były, tylko mnie ciągło w dole. Dopiero od wczoraj mi mokro ale szału nie ma

Do góry