LadyCaro
Fanka BB :)
aaa źle zrozumałamNo właśnie dlatego napisałam że nie duszek, bo wyraźna krecha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa źle zrozumałamNo właśnie dlatego napisałam że nie duszek, bo wyraźna krecha
Chyba poczekam, już miałam raz dobry przyrost bety a potem okazało się że jednak puste jajo, więc dam sobie na wstrzymanie.krecha jak byk masz możliwość lecieć na betę ?
no widzisz, niestety u mnie dziś jeszcze nic nie wyjdzie, więc muszę czekać grzecznieChyba poczekam, już miałam raz dobry przyrost bety a potem okazało się że jednak puste jajo, więc dam sobie na wstrzymanie.
Teraz @LadyCaro czekam na Twoją krechę, bo miałyśmy testować jednego dnia
no widać pięknie , tym bardziej że to tak wcześnieDzisiaj 9 dpo wg testów, wczoraj jak sprawdzałam totalna biel, ale fakt że dzisiaj test innej firmy. Normalnie siedzę i nie wierzę, bo nawet duszkiem tego się nie da nazwać
Zobacz załącznik 1678956
staramy się też od maja tak na porządnie,w tamtym roku też straciłam ciąże,jestem 10 dpo w tym momencie i tylko na podstawie testów owulacyjnych to sprawdzam bo nie mam możliwości monitoringuto chyba do mnie w tamtym roku w grudniu trafiłam do szpitala z ciąża pozamaciczna. Podali mi leki i zarodek po prostu się wchłonął w jajowodzie musiałam mieć 6miesiecy po mtx. Zaczęliśmy znowu końcem maja. W sumie 7 miesięcy się nie udawało. Nie dziwię się bo w zeszłym miesiącu chyba przeszłam załamanie nerwowe jak znowu się nie udało..
A wy ile się staracie ? I który masz dpo ?
super gratulacje widać gołym okiemDzisiaj 9 dpo wg testów, wczoraj jak sprawdzałam totalna biel, ale fakt że dzisiaj test innej firmy. Normalnie siedzę i nie wierzę, bo nawet duszkiem tego się nie da nazwać
Zobacz załącznik 1678956
nie myślisz zrobić test jutro rano to będzie 11dpo według testówstaramy się też od maja tak na porządnie,w tamtym roku też straciłam ciąże,jestem 10 dpo w tym momencie i tylko na podstawie testów owulacyjnych to sprawdzam bo nie mam możliwości monitoringu
robiłam testy od 6 dpo,wiem że bez sensu…ostatni wczoraj 9dpo i wychodziły białe wszystkie robiłam popołudniu,się wkurzyłam jak zawsze i obraziłam na cały świat że znowu się nie udało zrobię jutro test muszę tylko kupić bo nie wzięłam ze sobą ale myśle że nic z tego i tak,bo takiej suszy na majtkach bym nie miała gdyby coś się zagnieździło,jakoś się poddałam już może jeszcze dziś zrobię test jak uda mi się kupić gdzieśnie myślisz zrobić test jutro rano to będzie 11dpo według testów
widać pięknieDzisiaj 9 dpo wg testów, wczoraj jak sprawdzałam totalna biel, ale fakt że dzisiaj test innej firmy. Normalnie siedzę i nie wierzę, bo nawet duszkiem tego się nie da nazwać
Zobacz załącznik 1678956
No rano najlepiej bo jest największe stężenie. Wiesz najwcześniej kreskę można zobaczyć 8dpo ale możesz ją nawet, zobaczyć 12dpo zależy jak się kropek zagnieździ.robiłam testy od 6 dpo,wiem że bez sensu…ostatni wczoraj 9dpo i wychodziły białe wszystkie robiłam popołudniu,się wkurzyłam jak zawsze i obraziłam na cały świat że znowu się nie udało zrobię jutro test muszę tylko kupić bo nie wzięłam ze sobą ale myśle że nic z tego i tak,bo takiej suszy na majtkach bym nie miała gdyby coś się zagnieździło,jakoś się poddałam już może jeszcze dziś zrobię test jak uda mi się kupić gdzieś