reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Prawda jest taka, że nasienie jest bardzo zmienne i nawet w jednym tygodniu wyniki mogą się bardzo różnić.

Myślę, że długa abstynencja mogła mieć wpływ na ruch dlatego też się mówi, że w okresie starań seks co dwa dni..

My mamy morfologię słabą i ruch, raz jest lepiej, raz gorzej.
Tak musi być. Zmienia sie notorycznie.. Wierze ze nam sie uda bo jakos to pierwsze dziecko “zrobilismy”! U nas wspolzycie bylo ograniczone teraz. Czasem bylo raz w tygodniu, a czasem tylko w owulacje killa razy..
wiec teraz po tych wynikach wzielismy sie do roboty :-D

reklama
to że macie jedno dziecko to nie jest gwarant, ale żeby nie było, ze straszę - te Wasze wyniki nie są wcale bardzo złe. Fakt, tez ruch jest obniżony, ale myslę, że macie spokojnie szasne na naturalne poczęcie zwłaszcza przy takiej ilości :)
Dziekuje. :-) :) naprawde wierze ze sie uda.. Czego zycze kazdej z nas:-)

U mnie dziś spadek formy. Mam już wolne od pracy i miałam dom sprzątać a tylko trochę ciuchów wyprasowalam i posprzątałam łazienkę. Czuje że na nic te starania i początkiem stycznia znów się rozczaruje. Z dobrych wieści wychodzi na to że nie mam tego zespołu fosfolipidowego i nie będę musiała brać zastrzyków jakby się udało. Czekam jeszcze na jeden wynik ale 4 z 5 są w normie.

Nooo i pięknie ♥️♥️♥️ Gratuluję mocno 🫶
pięknie ❤️ jak długo się staraliście ? Ja czuje że nic z tego nie będzie bo susza na maksa i do tego czasem czuje takie bóle okresowe do tego już zaczynam się tak zachowywać bo jestem nerwowa i wkur.. że znowu się nie udało.. zabrałam się do Polski przy okazji z rodzicami bo jechali w nocy i jestem umówiona dziś do ginekologa,poproszę go o badania hormonalne te o których pisaliście

reklama
Do góry