reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Moja właśnie też nie jest🤷 i tak Cię podziwiam że tyle sikasz na testy bo ja bym już dawno na betę szła
no tylko że co mi da beta w tym momencie ? I tak nie będę wiedziała czy to zastrzyk i już nie , dopiero kolejna by ewentualnie wyjaśniła sytuacja . Do tego wcześniej było za wcześnie mi się wydaje bo mogłaby spaść po zastrzyku a potem nagle urosnąć bo jednak coś się podziało ,tylko dodatkowe nerwy bym miała ... 😔 Chyba jednak wolę sikać i na betę iść już będę miała pewność że to nie zastrzyk ..

reklama
no tylko że co mi da beta w tym momencie ? I tak nie będę wiedziała czy to zastrzyk i już nie , dopiero kolejna by ewentualnie wyjaśniła sytuacja . Do tego wcześniej było za wcześnie mi się wydaje bo mogłaby spaść po zastrzyku a potem nagle urosnąć bo jednak coś się podziało ,tylko dodatkowe nerwy bym miała ... 😔 Chyba jednak wolę sikać i na betę iść już będę miała pewność że to nie zastrzyk ..
Ja uważam, że to stanowczo za wcześnie na betę. Ona w tym momencie nie powie nic. Niestety musisz wykazać się cierpliwością. 🫂

z jednej strony, a z drugiej sama bym nie wytrzymała 🫣 ja bym zrobiła jutro albo w sobotę znając siebie. Najdalej w poniedziałek
no też tak myślę żeby się jeszcze z tymi testami pobawić , i jeżeli dalej nie będzie pewności to pójdę w poniedziałek . Bo wsumie chyba za wcześnie i tak mi to nic nie da na ten moment , zero pewności czy to nie zatrzyk 😔

chce już 15:30 , wrócić do domu i znowu sikać haha boże człowiek sam się nakręca 🫣 od jakieś 12:30 postaram się nie pić i wysikać się z raz max haha kiedyś jak wyszedł mi cień rano przed pracą taki że nie byłam pewna to trzymałam specjalnie od 7-13 żeby zrobić test 🤦😂
czekamy razem z Tobą na te dwie kreski!🤞🏼

no też tak myślę żeby się jeszcze z tymi testami pobawić , i jeżeli dalej nie będzie pewności to pójdę w poniedziałek . Bo wsumie chyba za wcześnie i tak mi to nic nie da na ten moment , zero pewności czy to nie zatrzyk 😔
To zostaje Ci czekać...24.12 laboratoria są pewnie zamknięte?! Ja się zastanawiam kiedy testować bo do 26.12 na pewno nie wytrzymam😂

Załączniki

• IMG_9484.jpeg
    IMG_9484.jpeg
    64,4 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry