reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Moja właśnie też nie jest🤷 i tak Cię podziwiam że tyle sikasz na testy bo ja bym już dawno na betę szła
no tylko że co mi da beta w tym momencie ? I tak nie będę wiedziała czy to zastrzyk i już nie , dopiero kolejna by ewentualnie wyjaśniła sytuacja . Do tego wcześniej było za wcześnie mi się wydaje bo mogłaby spaść po zastrzyku a potem nagle urosnąć bo jednak coś się podziało ,tylko dodatkowe nerwy bym miała ... 😔 Chyba jednak wolę sikać i na betę iść już będę miała pewność że to nie zastrzyk ..

reklama
no tylko że co mi da beta w tym momencie ? I tak nie będę wiedziała czy to zastrzyk i już nie , dopiero kolejna by ewentualnie wyjaśniła sytuacja . Do tego wcześniej było za wcześnie mi się wydaje bo mogłaby spaść po zastrzyku a potem nagle urosnąć bo jednak coś się podziało ,tylko dodatkowe nerwy bym miała ... 😔 Chyba jednak wolę sikać i na betę iść już będę miała pewność że to nie zastrzyk ..
Ja uważam, że to stanowczo za wcześnie na betę. Ona w tym momencie nie powie nic. Niestety musisz wykazać się cierpliwością. 🫂

z jednej strony, a z drugiej sama bym nie wytrzymała 🫣 ja bym zrobiła jutro albo w sobotę znając siebie. Najdalej w poniedziałek
no też tak myślę żeby się jeszcze z tymi testami pobawić , i jeżeli dalej nie będzie pewności to pójdę w poniedziałek . Bo wsumie chyba za wcześnie i tak mi to nic nie da na ten moment , zero pewności czy to nie zatrzyk 😔

chce już 15:30 , wrócić do domu i znowu sikać haha boże człowiek sam się nakręca 🫣 od jakieś 12:30 postaram się nie pić i wysikać się z raz max haha kiedyś jak wyszedł mi cień rano przed pracą taki że nie byłam pewna to trzymałam specjalnie od 7-13 żeby zrobić test 🤦😂
czekamy razem z Tobą na te dwie kreski!🤞🏼

no też tak myślę żeby się jeszcze z tymi testami pobawić , i jeżeli dalej nie będzie pewności to pójdę w poniedziałek . Bo wsumie chyba za wcześnie i tak mi to nic nie da na ten moment , zero pewności czy to nie zatrzyk 😔
To zostaje Ci czekać...24.12 laboratoria są pewnie zamknięte?! Ja się zastanawiam kiedy testować bo do 26.12 na pewno nie wytrzymam😂

Załączniki

• IMG_9484.jpeg
    IMG_9484.jpeg
    64,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry