StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaż zestawienie testów.dzisiaj 9 dzień , ogólnie to to już parę dni temu ta kreska była dość jasna , wczoraj wieczorem to już prawie nie widoczna ale to może za dużo wypiłam bo rano była trochę ciemniejsza niż wieczorem , a dzisiaj mąż mówi że jest bardziej widoczna niż ta rano wczoraj . Okaże się jutro ,chociaż znając siebie pewnie sikne jeszcze wieczorem , tylko muszę się wstrzymać z piciem i sikaniem trzymajcie trzymajcie ,bo mnie normlanie w kaftanie wywiozą
Ale super gratuluję bardzo żadnych ujocieni tylko konkret beta i jestwpisz chce to zobaczyć dziękuję za czary mary Zarażam Cię teraz zarazkami ciążowymi. Oby tym razem wszytko było dobrze
nie robiłam zdjęć zrobiłam tylko w początkach dniach , później przestałam , ale obiecuję poprawę i od dzisiaj wieczora zacznę robić , nie chciałam tutaj spamować zdjęciami z (chyba) zastrzykuPokaż zestawienie testów.
Może rzeczywiście ciemnieje ️
początkowe objawy są podobne do tych przed miesiączką także póki jej nie ma jest nadzieja testowanie za 3 dni także jeszcze chwila jestU mnie raczej nic z tego nie będzie w tym miesiącu… objawy typowo na okres, także czekam aż przyjdzie. W przyszłym miesiącu pójdę do gina na monitoring, może dowiem się wtedy czegoś więcej.
Dzięki za dodanie otuchy, ale dziś 12dpo, z rana zrobiłam z ciekawości test z dużą nadzieją ale śnieżna biel. Jakby coś było na rzeczy to pewnie byłoby już coś widaćpoczątkowe objawy są podobne do tych przed miesiączką także póki jej nie ma jest nadzieja testowanie za 3 dni także jeszcze chwila jest
niby tak ale wiesz różnie bywa ja się nieraz gubię w tych wszystkich informacjach więc zapytam , masz potwierdzona owu u gina ?Dzięki za dodanie otuchy, ale dziś 12dpo, z rana zrobiłam z ciekawości test z dużą nadzieją ale śnieżna biel. Jakby coś było na rzeczy to pewnie byłoby już coś widać
Nie, w tym miesiącu robiłam pierwszy raz testy i było widać ładnie peak lh, po 6 dniach oznaczałam też progesteron który wskazuje na to, że owulacja była. No ale cóż…niby tak ale wiesz różnie bywa ja się nieraz gubię w tych wszystkich informacjach więc zapytam , masz potwierdzona owu u gina ?