reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
dzisiaj 9 dzień , ogólnie to to już parę dni temu ta kreska była dość jasna , wczoraj wieczorem to już prawie nie widoczna ale to może za dużo wypiłam bo rano była trochę ciemniejsza niż wieczorem , a dzisiaj mąż mówi że jest bardziej widoczna niż ta rano wczoraj . Okaże się jutro ,chociaż znając siebie pewnie sikne jeszcze wieczorem , tylko muszę się wstrzymać z piciem i sikaniem 😅 trzymajcie trzymajcie ,bo mnie normlanie w kaftanie wywiozą 😅
Pokaż zestawienie testów.
Może rzeczywiście ciemnieje ✊😊

U mnie raczej nic z tego nie będzie w tym miesiącu… objawy typowo na okres, także czekam aż przyjdzie. W przyszłym miesiącu pójdę do gina na monitoring, może dowiem się wtedy czegoś więcej.

U mnie okres się skończył zaczęłam znowu testy owulacyjne robić.
Wizyta 23 u ginekologa
A tu testy owulacyjny na 0.60 lh
Wygląda na to że szybciej będzie owulacja w tym cyklu

U mnie raczej nic z tego nie będzie w tym miesiącu… objawy typowo na okres, także czekam aż przyjdzie. W przyszłym miesiącu pójdę do gina na monitoring, może dowiem się wtedy czegoś więcej.
początkowe objawy są podobne do tych przed miesiączką także póki jej nie ma jest nadzieja 🥰 testowanie za 3 dni także jeszcze chwila jest ☺️

początkowe objawy są podobne do tych przed miesiączką także póki jej nie ma jest nadzieja 🥰 testowanie za 3 dni także jeszcze chwila jest ☺️
Dzięki za dodanie otuchy, ale dziś 12dpo, z rana zrobiłam z ciekawości test z dużą nadzieją ale śnieżna biel. Jakby coś było na rzeczy to pewnie byłoby już coś widać 🥲

Dzięki za dodanie otuchy, ale dziś 12dpo, z rana zrobiłam z ciekawości test z dużą nadzieją ale śnieżna biel. Jakby coś było na rzeczy to pewnie byłoby już coś widać 🥲
niby tak ale wiesz różnie bywa ☺️ ja się nieraz gubię w tych wszystkich informacjach więc zapytam , masz potwierdzona owu u gina ? ☺️

reklama
niby tak ale wiesz różnie bywa ☺️ ja się nieraz gubię w tych wszystkich informacjach więc zapytam , masz potwierdzona owu u gina ? ☺️
Nie, w tym miesiącu robiłam pierwszy raz testy i było widać ładnie peak lh, po 6 dniach oznaczałam też progesteron który wskazuje na to, że owulacja była. No ale cóż…
W przyszłym miesiącu chce już iść na monitoring ☺️

Do góry