Karolinak89
Fanka BB :)
Bambi199027 Ty miałaś stwierdzona trombofilie czy tylko mutacje genów? Przypomnisz mi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Meeega super!Nie mogę dodać zdjęcia …
Progesteron 26,40
Beta 35.10
wpisujemy magiczne serduszko czy czekamy na przyrost ?Nie mogę dodać zdjęcia …
Progesteron 26,40
Beta 35.10
to jest właśnie to , że z tymi lekarzami różnie bywa . Myślę że warto słuchać tego 2 lekarza , lepiej chyba już za wczasu zapobiegać to do działania moja droga , trzymam kciukiHej. Ja po wizycie . Dziś 11 dzień cyklu a w prawym jajniku pęcherzyk dominujący 21 mm. Mówił że dziś góra jutro powinien pęknąć. No dziwne że tak szybko
On nie chce czekać z heparyna do ujawnienia się ciąży na uzg . Mam 30 grudnia zrobić betę i jak coś wyjdzie to da mi odrazu zastrzyki.
Tamten prywatnie mówił że nie ma możliwości dać mi heparyny nie płatnej a ten mówi że za żadną nie zapłacę . Nie kumam tych lekarzy serio. Tamten mówi że clexane dla mnie najlepsze a ten znów że jakaś inna . Bądź mądry człowieku ...
będzie dobrze ! Czekamy na piękny przyrostJa nie mogę też polubić waszych wiadomości
Upuściłam krew sprawdzam drugi przyrost bety i kończę
Od wczoraj na heparynie jestem i wierzę mocno w cud
no i super że udało się wyluzować wiem o czym mówisz bo ja zamierzam po nowym roku tak odpocząć jak teraz się nie uda . Też mam dość sexu pod kalendarzyk i biegania po lekarzachDzięki za wywołanie! Mialam gorszy czas, trudno w pracy i do tego jakoś mnie przerosły trochę te starania. Mam dość ciągłego patrzenia w kalendarz, biegania po lekarzach, zastanawiania się kiedy seks a kiedy nie. W zeszłym tygodniu na zupełnym spontanie wyjechaliśmy z mężem ma parę dni za granicę. Przestałam zaglądać na forum, do aplikacji, seks był codziennie bo mieliśmy taką ochotę, wygrzalismy się na słonku i wracam w dużo lepszym humorze
Nadrobiłam już cały wątek, gratuluję wszystkim kreseczek i oczywiście trzymam kciuki za @LadyCaro ! Daj znać jak będziesz po
wpisz chce to zobaczyć dziękuję za czary mary Zarażam Cię teraz zarazkami ciążowymi. Oby tym razem wszytko było dobrzewpisujemy magiczne serduszko czy czekamy na przyrost ?
wdycham pełną piersią te zarazki i liczę na świąteczny cud jak to mówią do 3 razy sztuka , także liczę na to że jak już zobaczę te 2 kreski czy teraz czy później to będzie to już od początku do końcawpisz chce to zobaczyć dziękuję za czary mary Zarażam Cię teraz zarazkami ciążowymi. Oby tym razem wszytko było dobrze