reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Hej. Ja po wizycie . Dziś 11 dzień cyklu a w prawym jajniku pęcherzyk dominujący 21 mm. Mówił że dziś góra jutro powinien pęknąć. No dziwne że tak szybko 🙈
On nie chce czekać z heparyna do ujawnienia się ciąży na uzg . Mam 30 grudnia zrobić betę i jak coś wyjdzie to da mi odrazu zastrzyki.
Tamten prywatnie mówił że nie ma możliwości dać mi heparyny nie płatnej a ten mówi że za żadną nie zapłacę . Nie kumam tych lekarzy serio. Tamten mówi że clexane dla mnie najlepsze a ten znów że jakaś inna . Bądź mądry człowieku ...
to jest właśnie to , że z tymi lekarzami różnie bywa . Myślę że warto słuchać tego 2 lekarza , lepiej chyba już za wczasu zapobiegać ☺️ to do działania moja droga , trzymam kciuki 🤞

Dzięki za wywołanie! Mialam gorszy czas, trudno w pracy i do tego jakoś mnie przerosły trochę te starania. Mam dość ciągłego patrzenia w kalendarz, biegania po lekarzach, zastanawiania się kiedy seks a kiedy nie. W zeszłym tygodniu na zupełnym spontanie wyjechaliśmy z mężem ma parę dni za granicę. Przestałam zaglądać na forum, do aplikacji, seks był codziennie bo mieliśmy taką ochotę, wygrzalismy się na słonku i wracam w dużo lepszym humorze :)
Nadrobiłam już cały wątek, gratuluję wszystkim kreseczek i oczywiście trzymam kciuki za @LadyCaro ! Daj znać jak będziesz po ♥️
no i super że udało się wyluzować ☺️ wiem o czym mówisz bo ja zamierzam po nowym roku tak odpocząć jak teraz się nie uda . Też mam dość sexu pod kalendarzyk i biegania po lekarzach 😔

wpisz chce to zobaczyć 🩷 dziękuję za czary mary 🤞 Zarażam Cię teraz zarazkami ciążowymi. Oby tym razem wszytko było dobrze
wdycham pełną piersią te zarazki i liczę na świąteczny cud 🥰 jak to mówią do 3 razy sztuka , także liczę na to że jak już zobaczę te 2 kreski czy teraz czy później to będzie to już od początku do końca 🥰

reklama
Generalnie pobolewaja mnie jajniki , raz jeden raz drugi , trochę się schizuje że ten lewy nie pękł i dlatego boli 😔

Do góry