reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
@Aga993 co u Ciebie? Zniknęłaś z wątku
Dzięki za wywołanie! Mialam gorszy czas, trudno w pracy i do tego jakoś mnie przerosły trochę te starania. Mam dość ciągłego patrzenia w kalendarz, biegania po lekarzach, zastanawiania się kiedy seks a kiedy nie. W zeszłym tygodniu na zupełnym spontanie wyjechaliśmy z mężem ma parę dni za granicę. Przestałam zaglądać na forum, do aplikacji, seks był codziennie bo mieliśmy taką ochotę, wygrzalismy się na słonku i wracam w dużo lepszym humorze :)
Nadrobiłam już cały wątek, gratuluję wszystkim kreseczek i oczywiście trzymam kciuki za @LadyCaro ! Daj znać jak będziesz po ♥️

Wczoraj wieczorem robiłam, była słaba kreska, ale dzisiaj już krwawienie. Może Biochem, albo dziadowskie testy. Kupiłam w tym miesiącu mężowi Tenfertil i żel wspomagający zapłodnienie Conceive plus, udało mi się jeszcze wyrwać bo wycofali, pomógł dwóm koleżankom, o dziwo w pierwszym cyklu, więc liczę, ze może u nas też zadziała 😁
też właśnie używam tego żelu 😂 wiesz może czemu go wycofali? Bo ja nie mogłam żadnej informacji znaleźć

Hej. Ja po wizycie . Dziś 11 dzień cyklu a w prawym jajniku pęcherzyk dominujący 21 mm. Mówił że dziś góra jutro powinien pęknąć. No dziwne że tak szybko 🙈
On nie chce czekać z heparyna do ujawnienia się ciąży na uzg . Mam 30 grudnia zrobić betę i jak coś wyjdzie to da mi odrazu zastrzyki.
Tamten prywatnie mówił że nie ma możliwości dać mi heparyny nie płatnej a ten mówi że za żadną nie zapłacę . Nie kumam tych lekarzy serio. Tamten mówi że clexane dla mnie najlepsze a ten znów że jakaś inna . Bądź mądry człowieku ...

reklama
Do góry