reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
a śluzu miałaś więcej ? Niektóre dziewczyny piszą że ma się dużo śluzu przezroczystego i się zastanawiam czy tak faktycznie jest za każdym razem,ja mam zawsze sucho po owulacji 🫣
miałam wczoraj taki wodnisto biały 🤔 nawet sprawdzałam czy taki może być na początku ciąży. Ogólnie ja z płodnym śluzem miałam problem pewnie mam go w środku bo na bieliźnie mało co

Tak wgl to jeszcze chciałabym powiedzieć że dzisiaj miałam takie głupie sny , co chwilę się budziłam i znowu to samo 😅 tak jak to nie zapowiedź ciąży to już nie wierzę w te wszystkie objawy haha 😅

Wczoraj wieczorem robiłam, była słaba kreska, ale dzisiaj już krwawienie. Może Biochem, albo dziadowskie testy. Kupiłam w tym miesiącu mężowi Tenfertil i żel wspomagający zapłodnienie Conceive plus, udało mi się jeszcze wyrwać bo wycofali, pomógł dwóm koleżankom, o dziwo w pierwszym cyklu, więc liczę, ze może u nas też zadziała 😁

Dziewczyny wczoraj byłam u gina i poprosiła przy okazji cytolog żeby pobrała mi wymaz na myco i ureoplazme.
Za wymaz zapłaciłam 56 zł.
Myślałam,że to jakoś dużo więcej kosztuje, ostatecznie to nie wiem czy zrobili mi to co trzeba bo na koniec w rejestracji babeczka stwierdziła że to nie jest pcr.. pytam o różnice to mówi że pcr jest dokładniejszy.
Zglupialam.

Czy która z Was robiła ostatnio takie wymazy ?

Wczoraj wieczorem robiłam, była słaba kreska, ale dzisiaj już krwawienie. Może Biochem, albo dziadowskie testy. Kupiłam w tym miesiącu mężowi Tenfertil i żel wspomagający zapłodnienie Conceive plus, udało mi się jeszcze wyrwać bo wycofali, pomógł dwóm koleżankom, o dziwo w pierwszym cyklu, więc liczę, ze może u nas też zadziała 😁
raczej testy wadliwe to nie możliwe ,jeden okej ale nie trzy . Także może faktycznie biochem 😔 my używaliśmy 2 , najpierw fertilsafe plus a później fertylili nie pomogły 😔 ale trzymam kciuki żeby u was było inaczej 🤞☺️

reklama
Dziewczyny wczoraj byłam u gina i poprosiła przy okazji cytolog żeby pobrała mi wymaz na myco i ureoplazme.
Za wymaz zapłaciłam 56 zł.
Myślałam,że to jakoś dużo więcej kosztuje, ostatecznie to nie wiem czy zrobili mi to co trzeba bo na koniec w rejestracji babeczka stwierdziła że to nie jest pcr.. pytam o różnice to mówi że pcr jest dokładniejszy.
Zglupialam.

Czy która z Was robiła ostatnio takie wymazy ?
ja robiłam cytologię , mucha i biakteriilogiczno-grzybiczy we wrześniu i płaciłam koło 350 bo z wizytą wyszło jakoś 650-700

Do góry