Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za wywołanie! Mialam gorszy czas, trudno w pracy i do tego jakoś mnie przerosły trochę te starania. Mam dość ciągłego patrzenia w kalendarz, biegania po lekarzach, zastanawiania się kiedy seks a kiedy nie. W zeszłym tygodniu na zupełnym spontanie wyjechaliśmy z mężem ma parę dni za granicę. Przestałam zaglądać na forum, do aplikacji, seks był codziennie bo mieliśmy taką ochotę, wygrzalismy się na słonku i wracam w dużo lepszym humorze@Aga993 co u Ciebie? Zniknęłaś z wątku
też właśnie używam tego żelu wiesz może czemu go wycofali? Bo ja nie mogłam żadnej informacji znaleźćWczoraj wieczorem robiłam, była słaba kreska, ale dzisiaj już krwawienie. Może Biochem, albo dziadowskie testy. Kupiłam w tym miesiącu mężowi Tenfertil i żel wspomagający zapłodnienie Conceive plus, udało mi się jeszcze wyrwać bo wycofali, pomógł dwóm koleżankom, o dziwo w pierwszym cyklu, więc liczę, ze może u nas też zadziała
trzymam kciuki ja się tak panicznie boję progesteronuJa nie mogę też polubić waszych wiadomości
Upuściłam krew sprawdzam drugi przyrost bety i kończę
Od wczoraj na heparynie jestem i wierzę mocno w cud