reklama
klaudia16
Fanka BB :)
olej z wiesiołka bijesz po owu ? Ja zawsze slyszlalam że do owu się bierze bo później coś tam może robić nie tak . Jeżeli chodzi o Wit dla faceta to mój bierze tenfertil on ale jeżeli chodzi o efekty to dowiemy się po nowym rokuJa bym zrobiła pakiet na trombofilię. Gdybym wczęsniej wiedziała, że to mam nie straciłabym dziecka, od razu bym była na lekach, więc nawet bym się nie zastanawiała .
Ja dzisiaj 2 dni przed okresem, już lekkie plamienie, test biały, ostatni duphaston wzięty dzisiaj i czekamy na rozkręcenie się małpy. Czekam na kolejny cykl i skończę opakowanie CLO(akurat 5 tabletek zostało), drugie podejście, a nóż ... Może macie jakieś pomysły co włączyć w tym miesiącu, biorę ovarin, acard 75, folian 0,8 , WitD3, Witaminę C, olej z wiesiołka od owu.
Mąż aktualnie nic, może podawać mu zwykły kwas foliowy, co Wasi partnerzy przyjmują? Kupiliśmy PregnaOn, ale zauważyliśmy, że było dość gęste nasienie po tym, więc odstawił.
klaudia16
to daj znać czy się rozkręciła , a nóż jednak to nie ta zapowiedźJa bym zrobiła pakiet na trombofilię. Gdybym wczęsniej wiedziała, że to mam nie straciłabym dziecka, od razu bym była na lekach, więc nawet bym się nie zastanawiała .
Ja dzisiaj 2 dni przed okresem, już lekkie plamienie, test biały, ostatni duphaston wzięty dzisiaj i czekamy na rozkręcenie się małpy. Czekam na kolejny cykl i skończę opakowanie CLO(akurat 5 tabletek zostało), drugie podejście, a nóż ... Może macie jakieś pomysły co włączyć w tym miesiącu, biorę ovarin, acard 75, folian 0,8 , WitD3, Witaminę C, olej z wiesiołka od owu.
Mąż aktualnie nic, może podawać mu zwykły kwas foliowy, co Wasi partnerzy przyjmują? Kupiliśmy PregnaOn, ale zauważyliśmy, że było dość gęste nasienie po tym, więc odstawił.
Aszin
Pakiet na trombofilie sprawdza mutacje genów odpowiedzialnych za trombofilie wrodzoną, a zespol antyfosfolipidowy to trombofilia nabytaTrobofilia a ten zespół antyfosfolidowy to są dwa różne badania ?
klaudia16
czyli najlepiej zrobić oba ?Pakiet na trombofilie sprawdza mutacje genów odpowiedzialnych za trombofilie wrodzoną, a zespol antyfosfolipidowy to trombofilia nabyta
MamaR
O dziękuję , to czekam na wyniki i zobaczę co tam wyjdziePakiet na trombofilie sprawdza mutacje genów odpowiedzialnych za trombofilie wrodzoną, a zespol antyfosfolipidowy to trombofilia nabyta
Olej z wiesiołka biorę do owulacji tylko , słyszałam że pod koniec ciąży potem też można bo przyspiesza poród jak już jest się w terminie
jaśminowastaraczka
Początkująca w BB
Od owu, literóweczka . Rozkręci się, już ja to czuję po sobie. Właśnie muszę coś mężowi zakupić. W ogóle mąż początkowo brał CLO +pił ACC raz w tygodniu,wyniki się tak poprawiły, że byliśmy w szoku, miesiąc później się udało, niestety bez szczęśliwego zakończenia. Rozważam, czy nie zadzwonić do androloga i znowu nie wykupić mu CLOolej z wiesiołka bijesz po owu ? Ja zawsze slyszlalam że do owu się bierze bo później coś tam może robić nie tak . Jeżeli chodzi o Wit dla faceta to mój bierze tenfertil on ale jeżeli chodzi o efekty to dowiemy się po nowym roku
klaudia16
powiem ci że ja tego clo się obawiam , pisałam kiedyś tutaj z dziewczyną na prywatnym wątku , długo zresztą pisaliśmy prywatnie mniej więcej od kwietnia do września , narazie postanowiła trochę odpuścić właśnie że względu na wyniki nasienia , przed clo nie było tragedii ale do lekkiej poprawy bo morfologia trochę słabsza i testosteron maz miał za wysoki , po kuracji badania poszły tak w dół że byłam w szoku , testosteron jak wywindował że masakra jakaś ale czytałam właśnie różne opinie , że nitorym działa w drugą stronę . Co do ACC to ja za to piłam i po kuracji nim byłam od razu chora wsumie to tak po 2 dniach picia zaczęłam delikatnie kaszel ,później doszły inne objawy haha i tak się teraz boje tego brać że znowu mnie rozłoży haha a męża pewnie nie namowie na toOd owu, literóweczka . Rozkręci się, już ja to czuję po sobie. Właśnie muszę coś mężowi zakupić. W ogóle mąż początkowo brał CLO +pił ACC raz w tygodniu,wyniki się tak poprawiły, że byliśmy w szoku, miesiąc później się udało, niestety bez szczęśliwego zakończenia. Rozważam, czy nie zadzwonić do androloga i znowu nie wykupić mu CLO
jaśminowastaraczka
Początkująca w BB
U nas właśnie odwrotnie, na początku wyniki...no bez szału po clo bez porównania.. ciekawe od czego to zależy.. A jakieś suple dla chłopa może polecicie?powiem ci że ja tego clo się obawiam , pisałam kiedyś tutaj z dziewczyną na prywatnym wątku , długo zresztą pisaliśmy prywatnie mniej więcej od kwietnia do września , narazie postanowiła trochę odpuścić właśnie że względu na wyniki nasienia , przed clo nie było tragedii ale do lekkiej poprawy bo morfologia trochę słabsza i testosteron maz miał za wysoki , po kuracji badania poszły tak w dół że byłam w szoku , testosteron jak wywindował że masakra jakaś ale czytałam właśnie różne opinie , że nitorym działa w drugą stronę . Co do ACC to ja za to piłam i po kuracji nim byłam od razu chora wsumie to tak po 2 dniach picia zaczęłam delikatnie kaszel ,później doszły inne objawy haha i tak się teraz boje tego brać że znowu mnie rozłoży haha a męża pewnie nie namowie na to
reklama
jaśminowastaraczka
Początkująca w BB
Aa mąż jeszcze miał ovitrelle 1/3 ampułki co 3 dni, teraz sprawdziłam, w kolejnym cyklu zaszłam.