reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Sorki że tak wpadam bez zapisania, ale muszę bo się uduszę 🤣 stymulacja owulacji nie wpływa na obniżenie amh :)

Na problemy z implantacją można zrobić histeroskopie, biopsję endometrium cd138, kariotypy u obojga, kir u kobiety i hlca u mężczyzny :) a potem jak tu wszystko będzie hulać to dopiero w głębsza immunologie…

u nas w tym cyklu raczej nici z kresek, seksy były ale nie mam żadnych objawów owulacji, a raczej nie będzie czasu i siły na kolejny raz w tygodniu. Ale dla mnie to też ok, pierwszy cykl „starań”, bo nie można nazwać staraniami tak małej ilości przytulanek :) test zrobię 30/31 bo przed sylwestrem chcę być pewna ale bez żadnej nadziei ;) dajemy sobie pół roku na takie spontaniczne planowanie rodziny, może się uda kiedyś 😂

reklama
Sorki że tak wpadam bez zapisania, ale muszę bo się uduszę 🤣 stymulacja owulacji nie wpływa na obniżenie amh :)

Na problemy z implantacją można zrobić histeroskopie, biopsję endometrium cd138, kariotypy u obojga, kir u kobiety i hlca u mężczyzny :) a potem jak tu wszystko będzie hulać to dopiero w głębsza immunologie…
Jedni piszą że wpływa
Inni nie
Mi ginekolog w sumie 3 mówiło że nie wpływa.

Do góry