reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Sorki że tak wpadam bez zapisania, ale muszę bo się uduszę 🤣 stymulacja owulacji nie wpływa na obniżenie amh :)

Na problemy z implantacją można zrobić histeroskopie, biopsję endometrium cd138, kariotypy u obojga, kir u kobiety i hlca u mężczyzny :) a potem jak tu wszystko będzie hulać to dopiero w głębsza immunologie…

u nas w tym cyklu raczej nici z kresek, seksy były ale nie mam żadnych objawów owulacji, a raczej nie będzie czasu i siły na kolejny raz w tygodniu. Ale dla mnie to też ok, pierwszy cykl „starań”, bo nie można nazwać staraniami tak małej ilości przytulanek :) test zrobię 30/31 bo przed sylwestrem chcę być pewna ale bez żadnej nadziei ;) dajemy sobie pół roku na takie spontaniczne planowanie rodziny, może się uda kiedyś 😂

reklama
Sorki że tak wpadam bez zapisania, ale muszę bo się uduszę 🤣 stymulacja owulacji nie wpływa na obniżenie amh :)

Na problemy z implantacją można zrobić histeroskopie, biopsję endometrium cd138, kariotypy u obojga, kir u kobiety i hlca u mężczyzny :) a potem jak tu wszystko będzie hulać to dopiero w głębsza immunologie…
Jedni piszą że wpływa
Inni nie
Mi ginekolog w sumie 3 mówiło że nie wpływa.

Do góry