reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Od owu, literóweczka :D. Rozkręci się, już ja to czuję po sobie. Właśnie muszę coś mężowi zakupić. W ogóle mąż początkowo brał CLO +pił ACC raz w tygodniu,wyniki się tak poprawiły, że byliśmy w szoku, miesiąc później się udało, niestety bez szczęśliwego zakończenia. Rozważam, czy nie zadzwonić do androloga i znowu nie wykupić mu CLO 🤔🤔
czyli od owu ? Po owulacji ? Bo ja słyszałam że powinno się do owulacji go brać

U mnie rozkręca się zapalenie pęcherza dyskomfort tzn ból cewki i brzucha.
No super .lub złapałam wirusa jakiegoś. 🤢🤢
Przechodziłam to ostatnio współczuję... za wczasu lepiej weź urofuragin.um A jak już boli brzuch A dojdą do tego nerki to biegiem do lekarza.. Ja dostałam antybiotyk i na szczęście pomogło bo gdybym na czas nie poszła to dostałaby urosepsy .. Masakra jakaś...

reklama
Do góry