reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Mnie tak napiera na cewkę. Ciągle siku mi się chce no i dół brzucha boli do tego okres jeszcze .
Gorączki nie mam ale czuję się do dupy wzięłam nospe i furagine i przeciw bólowe.
Za godzinę mam do lekarza.
Jeszcze dzieci odebrać że szkół.

Ja zawsze powiadam że niema sprawiedliwości na tym świecie.

reklama
U mnie rozkręca się zapalenie pęcherza dyskomfort tzn ból cewki i brzucha.
No super .lub złapałam wirusa jakiegoś. 🤢🤢
u mnie to samo było w tamtym cyklu 😖 brałam furagine ale po skończeniu opakowania znowu wróciło i byłam na antybiotyku 5 dni później po tym antybiotyku znowu czułam że coś wraca ale zaczęłam pić dużo herbaty z pokrzywy i nasiadówki robiłam z rumianku i nie wróciło już na całe szczęście,znam ten ból,ciężko było mi pracować bo cały czas czułam dyskomfort i parcie na pęcherz 🙁

Dziewczyny, czy ma sens iść na betę w 24 dc? 21.12 planowana miesiączka ..od tygodnia cały czas plamię na brązowo nie jest dużo ale po poprzednich przygodach już mnie to stresuje.. jak na krwawienie implantacyjne chyba już za długo..

reklama
Pewnie 4K na rękę?
Tak, na rękę ;) nie mam dużych wymagań, po prostu zależy mi głównie na UOP i możliwości L4… obecnie miałabym 3800 na rękę ale bez możliwości umowy o pracę na okres nieokreślony… no i praca dość trudna, na pewno nie do wykonywania w ciąży, bez opcji „spokojnego” leżenia na L4. Tak tak, wiem że jakbym w obecnej pracy miała UOP to mogłabym pójść na L4, ale w tej pracy to nie jest taka prosta sprawa. :(

Do góry