reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny, które mają pakiet w Medicover - kojarzycie na jaki adres mailowy można do nich wysyłać swoje zewnętrzne wyniki badań, które oni potem dołączają do karty i lekarz może to sobie podejrzeć podczas telekonsultacji?
Kiedyś babeczka na infolinii mi podawała jakiś adres, ale nie pamiętam i nie mogę teraz nigdzie znaleźć 😓
ja wysyłałam na taki mojadokumentacja@medicover.pl . Jednak moje wyniki dalej nie są wprowadzone od pół roku jak nie lepiej , na infolinii pani powiedziała że są , a lekarze mówili że nie widzą moich wyników . Kiedyś na teleporadzie normlanie podawałam wyniki w trakcie rozmowy

reklama
Cześć Dziewczyny w ten ponury - przynajmniej w Krakowie - poniedziałkowy poranek. Mam wyniki pierwszego badania estradiolu w 5 dniu stymulacji - jest wyższy niż ostatnio. Miałam się tym razem nie nakręcać, ale głowa już oczywiście robi swoje. Za chwilę lecę na kontrolne USG, w sobotę było łącznie 15 pęcherzyków, ale wszystkie jeszcze małe. Sprowadźcie mnie na ziemię 😅

Witajcie w nowym tygodniu :) jestem zapisana na testowanie 30, ale obawiam się, że nie zdążę już w grudniu bo nadal nie przyszedł spodziewany w weekend okres. Coś mi się ostatnio wydłużyły cykle o +/- 2 dni.

daj znać jak będziesz miała wyniki ☺️ czas oczekiwania na testowanie jest straszy wiem .. dłuży się ale dasz radę ☺️ jeszcze tylko trochę ponad tydzień ☺️
Na pewno będę testować szybciej. Na pierwszą stronę podałam termin okresu, jako ostateczne rozstrzygnięcie. Miałam się wstrzymać z testowaniem do okresu po tym, jak przeżyłam ostatniego biochema, ale stwierdziłam, że gdyby się powtarzał to jednak chciałabym wiedzieć…

U mnie sytuacja na dziś taka, że test jaśniejszy dużo niż wczoraj rano, ale ciemniejszy niż wczoraj wieczorem także nic się nie wyjaśniło, a już 13 dni po zastrzyku także mnie się to cholerstwo długo lubi trzymać 😆

reklama
Do góry