reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny, które mają pakiet w Medicover - kojarzycie na jaki adres mailowy można do nich wysyłać swoje zewnętrzne wyniki badań, które oni potem dołączają do karty i lekarz może to sobie podejrzeć podczas telekonsultacji?
Kiedyś babeczka na infolinii mi podawała jakiś adres, ale nie pamiętam i nie mogę teraz nigdzie znaleźć 😓
ja wysyłałam na taki mojadokumentacja@medicover.pl . Jednak moje wyniki dalej nie są wprowadzone od pół roku jak nie lepiej , na infolinii pani powiedziała że są , a lekarze mówili że nie widzą moich wyników . Kiedyś na teleporadzie normlanie podawałam wyniki w trakcie rozmowy

reklama
Do góry