NattNatt
Fanka BB :)
Generalnie mogę iść problem żaden, ale jak mi wyjdzie znów 4 albo 5 to nadal nie będę wiedziała czy to ciąża czy zastrzykCzemu na betę nie pójdziesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Generalnie mogę iść problem żaden, ale jak mi wyjdzie znów 4 albo 5 to nadal nie będę wiedziała czy to ciąża czy zastrzykCzemu na betę nie pójdziesz ?
@NattNatt chyba pisałaś, że miałaś siniaki po ostatnich pobraniach?Czemu na betę nie pójdziesz ?
to czekamy na informacje ile i jak dużych pęcherzyków udało się wyhodować a powiedz mi w czym pomoga wyższy estradiol w twoim przypadku , bo ja niestety nie znam się na tym narazie , a chetnie się dowiem więcejCześć Dziewczyny w ten ponury - przynajmniej w Krakowie - poniedziałkowy poranek. Mam wyniki pierwszego badania estradiolu w 5 dniu stymulacji - jest wyższy niż ostatnio. Miałam się tym razem nie nakręcać, ale głowa już oczywiście robi swoje. Za chwilę lecę na kontrolne USG, w sobotę było łącznie 15 pęcherzyków, ale wszystkie jeszcze małe. Sprowadźcie mnie na ziemię
Wydaje mi się, że zastrzyk już po takim czasie nie będzie aż na tak wysokim poziomieGeneralnie mogę iść problem żaden, ale jak mi wyjdzie znów 4 albo 5 to nadal nie będę wiedziała czy to ciąża czy zastrzyk
Każdy pęcherzyk produkuje estradiol wielkość + ilość +to czekamy na informacje ile i jak dużych pęcherzyków udało się wyhodować a powiedz mi w czym pomoga wyższy estradiol w twoim przypadku , bo ja niestety nie znam się na tym narazie , a chetnie się dowiem więcej
Kiedy masz mieć okres?Test wczoraj o 19 i test dzisiejszy także jaśniutkie te kreski i może to być nadal zastrzyk
też sobie obiecywałam po 1 biochemię że nie będę testować wcześniej niż w dniu okresu , no ale coś to jest silniejsze ode mnie i zawsze testuje już 8-9 dpoNa pewno będę testować szybciej. Na pierwszą stronę podałam termin okresu, jako ostateczne rozstrzygnięcie. Miałam się wstrzymać z testowaniem do okresu po tym, jak przeżyłam ostatniego biochema, ale stwierdziłam, że gdyby się powtarzał to jednak chciałabym wiedzieć…
Jak odstawię leki Ale 15 dni po zastrzyku, czyli 13/14 po owulacji wypada w środęKiedy masz mieć okres?