reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Mnie się udało umówić na czwartek na monitoring także może się dowiem czy uda się w poniedziałek zrobić drożność i co tam się dzieje ☺️ i receptę mają mi dzisiaj wystawić także zobaczymy o której ,może uda mi się wziąć obie dawki , bo ta druga biorę o 21 . No ale zobaczymy ile im zejdzie wypisane

Cześć Dziewczyny w ten ponury - przynajmniej w Krakowie - poniedziałkowy poranek. Mam wyniki pierwszego badania estradiolu w 5 dniu stymulacji - jest wyższy niż ostatnio. Miałam się tym razem nie nakręcać, ale głowa już oczywiście robi swoje. Za chwilę lecę na kontrolne USG, w sobotę było łącznie 15 pęcherzyków, ale wszystkie jeszcze małe. Sprowadźcie mnie na ziemię 😅
to czekamy na informacje ile i jak dużych pęcherzyków udało się wyhodować ☺️ a powiedz mi w czym pomoga wyższy estradiol w twoim przypadku , bo ja niestety nie znam się na tym narazie , a chetnie się dowiem więcej ☺️

Test wczoraj o 19 i test dzisiejszy także jaśniutkie te kreski i może to być nadal zastrzyk 🙃

Załączniki

• IMG_1274.jpeg
    IMG_1274.jpeg
    317,9 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_1291.jpeg
    IMG_1291.jpeg
    287,7 KB · Wyświetleń: 42
Na pewno będę testować szybciej. Na pierwszą stronę podałam termin okresu, jako ostateczne rozstrzygnięcie. Miałam się wstrzymać z testowaniem do okresu po tym, jak przeżyłam ostatniego biochema, ale stwierdziłam, że gdyby się powtarzał to jednak chciałabym wiedzieć…
też sobie obiecywałam po 1 biochemię że nie będę testować wcześniej niż w dniu okresu , no ale coś to jest silniejsze ode mnie i zawsze testuje już 8-9 dpo 🤦

reklama
Do góry