reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Jak odstawię leki 😂 Ale 15 dni po zastrzyku, czyli 13/14 po owulacji wypada w środę
dobrze że do środy już nie daleko ☺️ będziesz pewnie powtarzała jeszcze test wieczorem ? Te kreski na tych testach różnie się niestety wybarwiają i czasami ciężko coś wywnioskować 😔 myślę że jak nie chcesz się kłuć za często , to w takim razie do środy pozostaje sikać , i może w środę iść na betę żeby później w piątek powtórzyć ?

Hej, mam wiele testów ciążowych/ pasków owulacyjnych/ witamin z dobrej firmy. Osoby zainteresowane zapraszam na priv 😊🌲

Cześć Dziewczyny w ten ponury - przynajmniej w Krakowie - poniedziałkowy poranek. Mam wyniki pierwszego badania estradiolu w 5 dniu stymulacji - jest wyższy niż ostatnio. Miałam się tym razem nie nakręcać, ale głowa już oczywiście robi swoje. Za chwilę lecę na kontrolne USG, w sobotę było łącznie 15 pęcherzyków, ale wszystkie jeszcze małe. Sprowadźcie mnie na ziemię 😅
Trzymam kciuki! Tym razem będą piękne zarodki 🍀

Jak odstawię leki 😂 Ale 15 dni po zastrzyku, czyli 13/14 po owulacji wypada w środę
To trzymam kciuki by @ nie przyszła.

Ja byłam jeszcze dziś na progesteronie i becie. Będę wiedzieć czy progesteron spada czy rośnie 🫣 Na teście biało wiec raczej spodziewam się że beta ujemna a progesteron spadnie. Ale nudziło mi się przed pracą bo dziś później zaczynam 🤭

reklama
to czekamy na informacje ile i jak dużych pęcherzyków udało się wyhodować ☺️ a powiedz mi w czym pomoga wyższy estradiol w twoim przypadku , bo ja niestety nie znam się na tym narazie , a chetnie się dowiem więcej ☺️
Prawdopodobną przyczyną, że za pierwszym razem nie udało się pozyskać żadnych jakościowych komórek był spadek estradiolu na końcu stymulacji. Ja się na tym totalnie nie znam, ale lekarz mówił, że ten estradiol tez rósł tak sobie, wiec jeżeli teraz rośnie lepiej, to się cieszę 😃

Do góry