NattNatt
Fanka BB :)
Nie nastawiam się, bo to dopiero 12 dni po zastrzyku, więc może się jeszcze utrzymywać zobaczymy jutro ranoCoś czuję, ze otworzylas worek z prezentami na ten miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nastawiam się, bo to dopiero 12 dni po zastrzyku, więc może się jeszcze utrzymywać zobaczymy jutro ranoCoś czuję, ze otworzylas worek z prezentami na ten miesiąc
To już sporo po zastrzyku I na dodatek ciemnieje, ja już bym na betę leciałaNie nastawiam się, bo to dopiero 12 dni po zastrzyku, więc może się jeszcze utrzymywać zobaczymy jutro rano
Miesiąc temu tak poleciałam i miałam wynik 2,9 Dzień później 4, a kolejne 2 dni później zawrotne 5, a sińce na rękach na 1,5 tyg, więc teraz nawet jak testy będą wychodziły czekam grzecznie do środy tak jak lekarz kazał zrobićTo już sporo po zastrzyku I na dodatek ciemnieje, ja już bym na betę leciała
O Wow, ale super cena ja taki sam wczoraj w aptece kupiłam za 10 zł.W ogóle podsyłam jak któraś z Was woli takie od tych paskowych easy&home, bo cena zdecydowanie lepsza niż w rossmannie np można się zaopatrzyć
Test ciążowy strumieniowy Pink Super Czuły (10 mlU/ml) Hydrex
Test strumieniowy Super Czuły to narzędzie, dzięki któremu potwierdzisz lub zaprzeczysz ciążę. Produkt wykrywa ludzką gonadotropinę kosmówkową, czyli hormon występujący w moczu wyłącznie kobiety ciężarnej. Czułość wynosi 10 mlU/ml, co pozwala poznać wynik już po kilku dniach od stosunku. Badanie...almamed.pl
wpisana najważniejsze że jest plan trzymam kciuki żeby biopsja wyszła dobrze no i ponowne badanie nasienia równieżCześć Dziewczyny, zarówno znajome nicki, jak i nowe!
W październiku było mnie mało, w listopadzie w ogóle, ale pomyślałam sobie, że fajnie będzie wrócić do Was na grudzień
@klaudia16 proszę o zapisanie na ławeczkę. W tym cyklu mieliśmy bana na starania ze względu na diagnostykę w szpitalu, więc w grudniu na pewno nie zdążę zatestować (płodne wypadają teoretycznie idealnie na całe Święta - u teściów ).
Czekam na wyniki biopsji (do 14.12 powinny być), po @ planowa cytologia (tym razem zrobię płynną), a 8.01 mam wizytę poszpitalną w poradni leczenia niepłodności i mam nadzieję, że będę na koncóweczce cyklu, dzięki czemu na wizycie lekarz nam rozplanuje wszystko i będziemy podchodzić już do IUI Wielkich nadziei nie mam, ale mimo wszystko światełko jest
Dodatkowo na 20.01 udało mi umówić teleporadę z immunologiem i mam nadzieję, że tym razem nie zostanę tylko odesłana na dodatkowe badania za ponad 4tys. A jutro hematolog, bo potrzebuje wewnętrznego skierowania (Medicover) na badania, które już wcześniej zlecił mi inny, ale wszystkie mam w pakiecie, to po co płacić. Diagnostyka w kierunku skazy krwotocznej.
Także czuję się w pełni zaopiekowana i przebadana kompleksowo jak jeszcze nigdy A, no i Mąż jeszcze leci na powtórkę badania nasienia po zleconej suplementacji
Teraz najtrudniejsze czekanie na wyniki tej biopsji i nadzieja, że nie wyjdzie żaden stan zapalny (chociaż w sumie nie wiem dokładnie co konkretnie będą badać z tego wycinka, bo na pewno nie będzie cd138).
Długo mnie nie było, to i długa aktualizacja tego, co u mnie
Mam nadzieję, że grudzień będzie obfity w dwie kreseczki na testach i tego Wam wszystkim życzę!
wygląda trochę jakby ciemniała oby oby , już się nie mogę doczekać żeby wkleić pierwsza . Także czekam niecierpliwie na test z jutra ranaU mnie wygląda to tak (wczoraj rano, wieczorem i dziś)
wpisane myśmy pozytywnie czy żebyś nie mogła się napić tego winkaDziewczyny, skoro dziś mi się nie udało ( właśnie okres dostałam ) to wychodzi na to, że będę testowała w grudniu dwa razy proszę mnie jeszcze dodatkowo wpisać na 30.12 będę wiedziała czy w sylwestra mogę wypić wino czy nie