reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

A ja mam taki problem , ostatnio byłam na wizycie lekarka chciała dać receptę na lamette a ja odmówiłam bo mówię mam jeszcze ,i dzisiaj pojechałam wykupić a tu się okazuje że recepta jest po terminie 😯 i teraz nie wiem jak to zrobić , na dzisiaj wieczór mam jeszcze tabletkę , ale na jutro rano już nie , zadzwonię jutro żeby poprosić o receptę ale kurde pewnie dopiero wieczorem lekarz pewnie wypisze , i nie wiem czy mam wtedy łyknąc 2 razem czy jak ? Zmascilam strasznie i teraz się boje co to będzie 🤦
Generalnie farmaceuta może wystawić swoją receptę w aptece - twoja straciła tylko ważność. Tylko A. Nie wszyscy chcą B jest ma 100%

reklama
A ja mam taki problem , ostatnio byłam na wizycie lekarka chciała dać receptę na lamette a ja odmówiłam bo mówię mam jeszcze ,i dzisiaj pojechałam wykupić a tu się okazuje że recepta jest po terminie 😯 i teraz nie wiem jak to zrobić , na dzisiaj wieczór mam jeszcze tabletkę , ale na jutro rano już nie , zadzwonię jutro żeby poprosić o receptę ale kurde pewnie dopiero wieczorem lekarz pewnie wypisze , i nie wiem czy mam wtedy łyknąc 2 razem czy jak ? Zmascilam strasznie i teraz się boje co to będzie 🤦
Miałam kiedyś taką sytuację z leteiną i w aptece mi dali i kazali przynieść receptę jak będę mieć. Powiedz jaka sytuacja to może się zgodzą. Dwóch razem nie bierz , rano do apteki zajedz lub dziś , może któraś apteka ma dyżur.

dwóch na raz nie bierz, najwyżej rano pominiesz. Napisz do lekarza, wystawi jak najszybciej, może nawet z rana zdąży.

Generalnie farmaceuta może wystawić swoją receptę w aptece - twoja straciła tylko ważność. Tylko A. Nie wszyscy chcą B jest ma 100%
o dobrze że mówisz , nawet nie wiedziałam . To wredna baba w tej aptece , mogła powiedzieć że się da tak zrobić 😯 przecież bym wzięła normlanie na 100 z tego co wiem i tak mam ja tak wypisywana

Miałam kiedyś taką sytuację z leteiną i w aptece mi dali i kazali przynieść receptę jak będę mieć. Powiedz jaka sytuacja to może się zgodzą. Dwóch razem nie bierz , rano do apteki zajedz lub dziś , może któraś apteka ma dyżur.
właśnie teraz nie mam już jak jechać 😔

dwóch na raz nie bierz, najwyżej rano pominiesz. Napisz do lekarza, wystawi jak najszybciej, może nawet z rana zdąży.
tak zrobię , zadzwonię tak rano powiem jaka sytuacja może uda się szybko ta receptę wystawić , tylko że będę mogła wykupić dopiero po pracy . Ostatnio jak mi wystawialabl receptę , to czekałam do wieczora. Mam nadzieję że teraz jak opowiem co się stało to będzie lepiej

Chyba będzie dzisiaj działanie ✨
Zrobię jeszcze jeden o ok 21/22 i sprawdzę czy jest pik

Załączniki

• 1000005366.jpg
    1000005366.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 85
Dziewczyny, które mają pakiet w Medicover - kojarzycie na jaki adres mailowy można do nich wysyłać swoje zewnętrzne wyniki badań, które oni potem dołączają do karty i lekarz może to sobie podejrzeć podczas telekonsultacji?
Kiedyś babeczka na infolinii mi podawała jakiś adres, ale nie pamiętam i nie mogę teraz nigdzie znaleźć 😓

reklama
Dziewczyny, które mają pakiet w Medicover - kojarzycie na jaki adres mailowy można do nich wysyłać swoje zewnętrzne wyniki badań, które oni potem dołączają do karty i lekarz może to sobie podejrzeć podczas telekonsultacji?
Kiedyś babeczka na infolinii mi podawała jakiś adres, ale nie pamiętam i nie mogę teraz nigdzie znaleźć 😓
Spróbuj na infolini. Na czacie to na luzie. Ostatnio w sumie sama zastanawiałam się jak to wyglada od strony tele i wyszłam założenia że wierzą na słowo co do wyniku 🤣

Do góry