reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja się nie porównuje z innymi. Każda z nas jest wyjątkowa na swój sposób. Z jednej strony mi przykro że staramy się od września i nic nie wychodzi ale z drugiej strony mam za sobą stracone ciaze więc mówię sobie że jakbym miała znów stracić dziecko to lepiej bym zaszła później w zdrowa ciążę niż znów to przechodzić, choć zdaję sobie sprawę że później też może być strata. Raczej jestem typem optymisty i wszędzie staram się znaleźć plusy.

reklama
Dzień dobry!
Wstawiam, idę z psem i lecę na betę. 😁
Widać widać 😊
Ja już po becie. Czekam na wyniki.

Dziewczyny jeśli któraś z was używa pinków to polecam strumieniowe zamiast kasetkoeych. Mam w domu oba. Na strumieniowym wyszły dwie kreski 8dpo wieczorem, a kasetkowy dopiero dzisiaj 10dpo i to z porannego moczu pokazal 2 kreski. Akurat mi się strumieniowe skończyły...
Także na pewno strumieniowy dużo dużo bardziej czuły niż kasetkowy. A niby ta sama firma i czułość.

Ja już po laboratorium czekam na wynik🤞test raczej ciemniejszy niż wczoraj 🤞

Załączniki

• IMG_20241209_084647.jpg
    IMG_20241209_084647.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 128
Ja mam problemy z porównywaniem się do innych jeżeli właśnie chodzi o ciąże - czy to planowaną czy to wpadkę niespodziankę. Moje 3 siostry mają 5tkę dzieci właśnie z wpadek,moja kuzynka ma dwoje dzieci - wpadki.
Niedługo minie 5 lat od starań -po 22 cyklach biochem w lutym 21r, pół roku później udana ciąża i poród w maju 22, październik 23 biochem, grudzień 23 co. W tym roku nic,ani cienia cienia cienia... Dodam,że żadna z moich sióstr czy kuzynek nie miała ani razu biochem czy innej nieprzyjemności.
A chciałabym taką chcianą "wpadkę" zaliczyć 😂
Zaczynam już odpuszczać śledzenie owulacji itd. nie 👉🏼👌🏼 się regularnie także i tak byłoby bardzo małe prawdopodobieństwo (czasami w czasie owu był maraton łóżkowy a i tak nic nie wyszło).
A innym wystarczył seks przerywany lub lekko zsunieta gumka i cyk bobo.
Tylko to mi czasami nie daje spokoju,że niby dwoje zdrowych ludzi a jak nie ma tak nie ma a inni mają...

Ja zbieram się o 12 do psychiatry ciekawe czy mi coś przepisze na wyciszenie. Bo psycholog bardziej mnie dobiła jak pomoc… Ostatnio cały czas się zapominam i to coraz bardziej. Na przykład 3 razy z kasy się wracałam bo zapomniałam do obiadu i dobrze że kolejka była. 2 tygodnie temu to zostawiłam nawet auto na luzie i poszłam … całe szczęście że nic za mną nie stało bo bym jeszcze uszkodziła. Tak się zastanawiam nawet czy była by wstanie mi wypisać l4 nie wiecie ? 🤔

Ja zbieram się o 12 do psychiatry ciekawe czy mi coś przepisze na wyciszenie. Bo psycholog bardziej mnie dobiła jak pomoc… Ostatnio cały czas się zapominam i to coraz bardziej. Na przykład 3 razy z kasy się wracałam bo zapomniałam do obiadu i dobrze że kolejka była. 2 tygodnie temu to zostawiłam nawet auto na luzie i poszłam … całe szczęście że nic za mną nie stało bo bym jeszcze uszkodziła. Tak się zastanawiam nawet czy była by wstanie mi wypisać l4 nie wiecie ? 🤔
Mój ojciec dostał od psychologa miesiąc L4 po śmierci mamy,więc chyba jest to możliwe

Ja już po laboratorium czekam na wynik🤞test raczej ciemniejszy niż wczoraj 🤞
To czekamy razem! To moj z dzisiaj.
Nie będę się mogła skupić w pracy. Stresuję się przez ten ostatni biochem.

Załączniki

• 20241209_062632.jpg
    20241209_062632.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 137
  • 20241209_063247.jpg
    20241209_063247.jpg
    729,8 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry