reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Dzień dobry!
Wstawiam, idę z psem i lecę na betę. 😁

Załączniki

• 7b14615b-064b-4772-934a-7c63c225c84a.jpeg
    7b14615b-064b-4772-934a-7c63c225c84a.jpeg
    28,7 KB · Wyświetleń: 156
Nie stety negatywny.
Czekam na okres .10 dni po owulacji więc powinno być coś widać.
Kurcze coś jest na teście wyszło pi 5 minutach aż go rozebrałam.
Więcej nie będę robić jutro skocze na bete

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy któraś z was ma problem z porównywaniem się do innych i potem zamartwianiem się? Jak sobie z tym radzicie?
Niestety tak. Zawsze tak miałam, ale przy okazji starań uderzyło dużo bardziej. Staram sobie to racjonalizować, bo tak naprawdę każdy jest inny, każdy ma inną sytuację życiową, predyspozycje i nie ma sensu się porównywać. Poza tym Ty zazdrościsz komuś, a może jest masa rzeczy, których ktoś mógłby zazdrościć Tobie? Myślę że trzeba się starać być wdziecznym za to, co się ma. Szkoda, żeby nam życie uciekało na porównywaniu się 🙂 Ale dopiero przepracowywanie tego z psychologiem tak naprawdę pomaga.

reklama
Do góry