reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja się nie porównuje z innymi. Każda z nas jest wyjątkowa na swój sposób. Z jednej strony mi przykro że staramy się od września i nic nie wychodzi ale z drugiej strony mam za sobą stracone ciaze więc mówię sobie że jakbym miała znów stracić dziecko to lepiej bym zaszła później w zdrowa ciążę niż znów to przechodzić, choć zdaję sobie sprawę że później też może być strata. Raczej jestem typem optymisty i wszędzie staram się znaleźć plusy.

reklama
Dzień dobry!
Wstawiam, idę z psem i lecę na betę. 😁
Widać widać 😊
Ja już po becie. Czekam na wyniki.

Dziewczyny jeśli któraś z was używa pinków to polecam strumieniowe zamiast kasetkoeych. Mam w domu oba. Na strumieniowym wyszły dwie kreski 8dpo wieczorem, a kasetkowy dopiero dzisiaj 10dpo i to z porannego moczu pokazal 2 kreski. Akurat mi się strumieniowe skończyły...
Także na pewno strumieniowy dużo dużo bardziej czuły niż kasetkowy. A niby ta sama firma i czułość.

Ja już po laboratorium czekam na wynik🤞test raczej ciemniejszy niż wczoraj 🤞

Załączniki

• IMG_20241209_084647.jpg
    IMG_20241209_084647.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 115
Ja mam problemy z porównywaniem się do innych jeżeli właśnie chodzi o ciąże - czy to planowaną czy to wpadkę niespodziankę. Moje 3 siostry mają 5tkę dzieci właśnie z wpadek,moja kuzynka ma dwoje dzieci - wpadki.
Niedługo minie 5 lat od starań -po 22 cyklach biochem w lutym 21r, pół roku później udana ciąża i poród w maju 22, październik 23 biochem, grudzień 23 co. W tym roku nic,ani cienia cienia cienia... Dodam,że żadna z moich sióstr czy kuzynek nie miała ani razu biochem czy innej nieprzyjemności.
A chciałabym taką chcianą "wpadkę" zaliczyć 😂
Zaczynam już odpuszczać śledzenie owulacji itd. nie 👉🏼👌🏼 się regularnie także i tak byłoby bardzo małe prawdopodobieństwo (czasami w czasie owu był maraton łóżkowy a i tak nic nie wyszło).
A innym wystarczył seks przerywany lub lekko zsunieta gumka i cyk bobo.
Tylko to mi czasami nie daje spokoju,że niby dwoje zdrowych ludzi a jak nie ma tak nie ma a inni mają...

Ja zbieram się o 12 do psychiatry ciekawe czy mi coś przepisze na wyciszenie. Bo psycholog bardziej mnie dobiła jak pomoc… Ostatnio cały czas się zapominam i to coraz bardziej. Na przykład 3 razy z kasy się wracałam bo zapomniałam do obiadu i dobrze że kolejka była. 2 tygodnie temu to zostawiłam nawet auto na luzie i poszłam … całe szczęście że nic za mną nie stało bo bym jeszcze uszkodziła. Tak się zastanawiam nawet czy była by wstanie mi wypisać l4 nie wiecie ? 🤔

Ja zbieram się o 12 do psychiatry ciekawe czy mi coś przepisze na wyciszenie. Bo psycholog bardziej mnie dobiła jak pomoc… Ostatnio cały czas się zapominam i to coraz bardziej. Na przykład 3 razy z kasy się wracałam bo zapomniałam do obiadu i dobrze że kolejka była. 2 tygodnie temu to zostawiłam nawet auto na luzie i poszłam … całe szczęście że nic za mną nie stało bo bym jeszcze uszkodziła. Tak się zastanawiam nawet czy była by wstanie mi wypisać l4 nie wiecie ? 🤔
Mój ojciec dostał od psychologa miesiąc L4 po śmierci mamy,więc chyba jest to możliwe

Ja już po laboratorium czekam na wynik🤞test raczej ciemniejszy niż wczoraj 🤞
To czekamy razem! To moj z dzisiaj.
Nie będę się mogła skupić w pracy. Stresuję się przez ten ostatni biochem.

Załączniki

• 20241209_062632.jpg
    20241209_062632.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 125
  • 20241209_063247.jpg
    20241209_063247.jpg
    729,8 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Do góry