LadyCaro
Fanka BB :)
@StaraStaraczkaNew wrzucaj przyrosty i spamuj
po to jest ten wątek,. Żeby się cieszyć i radzić. Dopiero od stycznia dostajesz kopa na mamuśki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda, jest super, ale poczekaj na jakąś dramę...Cudowna jest ta grupa, szczególnie tematy kreskowe… jak widzę tę relację, wsparcie, możliwość rozmowy to aż się ciepło robi na sercu. Dzięki dziewczyny, że jesteście! My się aż tak nie staramy (w sumie narazie w ogóle się nie staramy, dopiero mamy w planie poluzować), ale od razu mi lepiej, kiedy mogę przyjść i napisać tutaj z każdą trudnością i pytaniem… wcześniej czułam się jak „odludek” bo nikt z moich bliższych przyjaciół o ciąży nie myśli a moje plany uważają za wariactwo.dzięki
![]()
No dobra. To jak jest przyzwolenie to będę pisać@StaraStaraczkaNew wrzucaj przyrosty i spamujpo to jest ten wątek,. Żeby się cieszyć i radzić. Dopiero od stycznia dostajesz kopa na mamuśki
![]()
Kurcze, było coś chyba z 2 miesiące temu, ale nie pamiętam z jakiego powodu…To prawda, jest super, ale poczekaj na jakąś dramę...![]()
Dużo było dram. Największe jakie pamiętam zawsze są z łaskami, które z dupy wbijają z pozytywnym testem i po wytłumaczeniu, że nie ten adres zamiast pójść w dobre miejsce to się sądząKurcze, było coś chyba z 2 miesiące temu, ale nie pamiętam z jakiego powodu…
DajeszAle jako ciekawostkę Wam powiem taką największą dramę jaka pamiętam, to jak na jeszcze staraczki przyszła łaska i wrzucała zdjęcia swojego dziecka, a potem mówiła, że to wcale nie ona pisze posty tylko jej partner. To było grubemogę nawet znaleźć linka jakby ktoś chciał poczytać
![]()
To ja też pamiętamAle jako ciekawostkę Wam powiem taką największą dramę jaka pamiętam, to jak na jeszcze staraczki przyszła łaska i wrzucała zdjęcia swojego dziecka, a potem mówiła, że to wcale nie ona pisze posty tylko jej partner. To było grubemogę nawet znaleźć linka jakby ktoś chciał poczytać
![]()
To bym bardziej chętnie poczytamTo ja też pamiętamNa koniec powiedziała, że to nie jej dziecko w ogóle
Dobra, wyjdę z wanny i poszukamDajeszostatnio słabo śpię to się nada
![]()