Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiście sama upomniałam żeby wstawić fotkę , my ekspertki ocenimy czy jest cień czy go nie ma hahaCzy ja jako starzec kreskowy mogę prosić o przywrócenie zasady, że nie ma gadania "ojejeczki, jakiś cień mi wyszedł ale Wam nie pokażę"? Masz cienia = wstawiasz foto. Zrozumiałe
no faktycznie na tym zdjęciu jak dla mnie nic nie widać , ale ale .. jutro może będzie widać więcej
Coś przebija, najbardziej od góry widoczne
Szewc chodzi w podartych butachWiecie co jest najlepsze ? Że prowadzę te kreski i sama się nigdzie nie wpisałam haha ale myślę że w poniedziałek to zrobię jak będę widziała czy jest po owu czy przed
Moje oczy coś widzą!
Coś przebija, najbardziej od góry widoczne
Oby to było to
Może to dziwnie zabrzmi, ale czuję się dosłownie tak samo jak w ciszy z synem i córka xd mam takie dziwne uczucie, nawet nie umiem tego określić. Jak to się potwierdzi to będę się z tego śmiała, że szybciej wiem o ciazy niz test. A betę zrobię sobie spokojnie 11.12.Moje oczy coś widzą!