reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
@StaraStaraczkaNew powiedz mi czy ty dzisiaj byłaś na becie ? Chwalilas się tutaj wynikiem ? Czy gdzieś mi się zagubił twój post ? ☺️
Nic nie pisałam, bo nie chce już tu wam spamować. Generalnie miałam być na becie jutro (i będę), ale to mi wcale nie przeszkodziło pójść też dzisiaj. Rano miałam spadek temp -0.3 i się przestraszyłam, że progesteron spada czy coś.

3.12 - beta 6.25, progesteron 16.2
4.12 - beta 18.8, progesteron 22.1
5.12 - beta 28.5, progesteron 21.5
6.12 - beta 59.2, progesteron 27.2

Nic nie pisałam, bo nie chce już tu wam spamować. Generalnie miałam być na becie jutro (i będę), ale to mi wcale nie przeszkodziło pójść też dzisiaj. Rano miałam spadek temp -0.3 i się przestraszyłam, że progesteron spada czy coś.

Ciągle rośnie, z 5 na 6 to już w ogóle 🙈 Ps. Nie spamujesz!

Jest dobrze 😍

Może to dziwnie zabrzmi, ale czuję się dosłownie tak samo jak w ciszy z synem i córka xd mam takie dziwne uczucie, nawet nie umiem tego określić. Jak to się potwierdzi to będę się z tego śmiała, że szybciej wiem o ciazy niz test. A betę zrobię sobie spokojnie 11.12. 😁
Coś może być na rzeczy😎 siknij jeszcze jutro i test do oceny😊

Jutro ostatni raz napiszę jak przyrost i potem będę się już skupiać w pełni na was i mocno kibicować i trzymać kciuki. Nie chcę nikomu przykrości sprawiać.
Kochana, nie sprawiasz nikomu smutku. Masz prawo do radości i ciesz sie tym bez wyrzutów sumienia. Może razem uciekniemy później na sierpniowe. 😍

Cudowna jest ta grupa, szczególnie tematy kreskowe… jak widzę tę relację, wsparcie, możliwość rozmowy to aż się ciepło robi na sercu. Dzięki dziewczyny, że jesteście! My się aż tak nie staramy (w sumie narazie w ogóle się nie staramy, dopiero mamy w planie poluzować), ale od razu mi lepiej, kiedy mogę przyjść i napisać tutaj z każdą trudnością i pytaniem… wcześniej czułam się jak „odludek” bo nikt z moich bliższych przyjaciół o ciąży nie myśli a moje plany uważają za wariactwo. 🥲dzięki 😍

reklama

Bardzo ładnie rośnie

Do góry