niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja nic nie widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie widzę
Nic nie pisałam, bo nie chce już tu wam spamować. Generalnie miałam być na becie jutro (i będę), ale to mi wcale nie przeszkodziło pójść też dzisiaj. Rano miałam spadek temp -0.3 i się przestraszyłam, że progesteron spada czy coś.@StaraStaraczkaNew powiedz mi czy ty dzisiaj byłaś na becie ? Chwalilas się tutaj wynikiem ? Czy gdzieś mi się zagubił twój post ?
Ciągle rośnie, z 5 na 6 to już w ogóle Ps. Nie spamujesz!Nic nie pisałam, bo nie chce już tu wam spamować. Generalnie miałam być na becie jutro (i będę), ale to mi wcale nie przeszkodziło pójść też dzisiaj. Rano miałam spadek temp -0.3 i się przestraszyłam, że progesteron spada czy coś.
3.12 - beta 6.25, progesteron 16.2
4.12 - beta 18.8, progesteron 22.1
5.12 - beta 28.5, progesteron 21.5
6.12 - beta 59.2, progesteron 27.2
Jest dobrzeNic nie pisałam, bo nie chce już tu wam spamować. Generalnie miałam być na becie jutro (i będę), ale to mi wcale nie przeszkodziło pójść też dzisiaj. Rano miałam spadek temp -0.3 i się przestraszyłam, że progesteron spada czy coś.
Jutro ostatni raz napiszę jak przyrost i potem będę się już skupiać w pełni na was i mocno kibicować i trzymać kciuki. Nie chcę nikomu przykrości sprawiać.Jest dobrze
Coś może być na rzeczy siknij jeszcze jutro i test do ocenyMoże to dziwnie zabrzmi, ale czuję się dosłownie tak samo jak w ciszy z synem i córka xd mam takie dziwne uczucie, nawet nie umiem tego określić. Jak to się potwierdzi to będę się z tego śmiała, że szybciej wiem o ciazy niz test. A betę zrobię sobie spokojnie 11.12.
Kochana, nie sprawiasz nikomu smutku. Masz prawo do radości i ciesz sie tym bez wyrzutów sumienia. Może razem uciekniemy później na sierpniowe.Jutro ostatni raz napiszę jak przyrost i potem będę się już skupiać w pełni na was i mocno kibicować i trzymać kciuki. Nie chcę nikomu przykrości sprawiać.
Bardzo ładnie rośnieNic nie pisałam, bo nie chce już tu wam spamować. Generalnie miałam być na becie jutro (i będę), ale to mi wcale nie przeszkodziło pójść też dzisiaj. Rano miałam spadek temp -0.3 i się przestraszyłam, że progesteron spada czy coś.