reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
U nas na szczescie od dwoch dni jest spokoj-znowu. Bo przez dwa tygodnie byl w nocy koszmar. Oliwia budzila sie o 24, 2, 4 i 6 na cos do picia, o 3 budzila sie na mleczko :eek: (a nie robi tego od kilku mieisiecy juz) no i caly czas sie wiercila, poplakiwala-koszmar jakis :wściekła/y:

Luczynko ja tak mam z Patrycją od jakiegoś czasu i zupełnie nie wiem co mam robić.W ciągu dnia nie chce prawie jeść a w nocy nadrabia.Budzi się z płaczem,wierci się.Niewiem co jej dawać w ciągu dnia żeby jadła.Jestem załamana.Niewysypiam się.

mija79-rozumiem cie poniewaz mam to samo z wiktoria tez chodze nie wyspane przez te jej nocne pobudki w dzien malo je dzis zjadal troche kaszki i pol bananka przez caly dzien:szok:przed sdpaniem dlaam jej mleczko 120 ml i wypila ale nie do konca budzi sie co dwie godziny i placze daje jej wtedy pic albo mleczko i zasypia a za dwie godziny znowu to samo jakis trudny okres nie wiem moze to przez zeby bo zaczelo jej nagle tyle naraz wychodzic straszne:no:jak pomysle ze jeszcze drugi dzieciaczek bedzie i trzeba bedzie do niego tez wstawac:szok::angry:jestem zalamana mam nadzieje ze wiktoria zacznie normalnie spac w nocy:tak:

Matule! Mam pytanie. :-p Chodzi o mleczko. ;-)
Zuzia pije Bebiko 2. A jak jest z tymi R i GR? Czym one od siebie sie roznia? Smakiem? Konsystencja? No i,z ktorymi literkami wg Was jest lepsze?
W gre wchodzi wylacznie Bebiko. :tak:

Agutko ona jż może Bebilon 3.Ja takie jutro kupuje i daje na noc.Od kilku dni je kaszke z czekoladą od 1 do 3 lat.Dziś przed snem daje jej płatki z polewą miodową z mlekiem

Maciek pije Bebiko 2R - z kleikiem ryżowym albo 2GR gryczano ryżowym(bardziej syte- dla małych pasibrzuszków jak mój syn):-D. A dzisiaj kupiłam Bebiko 3R bo nigdzie nie mogłam dostać dwójki:wściekła/y:.

reklama
Agutko w tym temacie to ja Ci Kochana niestety nie pomoge bo Oliwka pije HUMANE. I teraz wlasnie mamy napoczete ostatnie juz opakowanie 2 wiec w poniedzialek na zakupach kupuje juz 3 :tak: Ale ja to dopiero mam problem z ta Humana bo wiele sklepow nie ma tego mleka w swojej ofercie :baffled::wściekła/y: I potem musze latac po calym miescie jak glupia za tym mlekiem :wściekła/y: Na szczescie nasz kochany REAL sprzedaje Humane :-p:-D

A ja musze pochwalic moja Coreczke ktora zakochala sie w soczkach Kubus i Pysio :-D Baardzo Jej smakuja a jak dla mnie to lepiej bo Kubus kosztuje 1,40 a nie zlotowke lub dwie wiecej :tak:No i Pysio ma wiele smakow ktorych nie bylo w tych soczkach firm Gerber, BoboVita czy HIPP.
Od 2 tygodni nie uzywamy juz tez herbaty HIPP, tylko granulowanych owocowych herbatek Ekoland-sa pyszne! I fajne dla dzieciaczkow. Polecam.

Do góry