reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Madziag,dzieki wielkie! :-D Juz wiem,ze najprawdopodobniej zaopatrzymy sie w te GR. :-D :tak:

Luczynko,mi kiedys na spacerze zabraklo picia dla Zuzi,ze 3 razy :dry: :-p no,a ze nigdzie nie bylo Kubusiow itp. :wściekła/y: to kupilam Jej Tymbarka - jablko - mieta. :tak: Smakowal Jej,ze hej! :-D :tak:

A dzis na sniadanko rozbilam jajo,rozbeltalam :-p je w miseczce,do tego skruszylam chlebek i tak usmazylam na maselku. :tak: Zuzia zajadala sie tym,az milusio sie patrzylo! :-D :tak:
A na popitke miala...UWAGA! Kawe zbozowa na Bebiku2. :-p :-D :tak: Wypila wszystko! 150ml! :-D :-D :-D

reklama
Dziewczyny!
Z jakich firm dostalyscie dla dzieciaczkow paczki na roczek? Bo wiem ze napewno wysyla Nestle i Nutricia. Tyle ze Oliwia dostala tylko z Nutricii (jak to sie odmieniowywuje:confused::-p) a Nestle kompletnie nas olalo znowu :-(Do tej pory nie dostalam paczki z nagroda za wyslane kody :no: A bylo to juz pare miesiecy temu :baffled::wściekła/y:

Ja dostałam prezenty i z Nutici i Nestle prawie w tym samym czasie,ale to były dla odmiany jedyne prezenty od tych firm.Chyb,że poczta polska pożera te paczuszki:baffled:

reklama
To widze ze tylko mnie tak wyciu**** :wściekła/y:Najgorsze jest to ze na ich stronie eni ma podanego zadnego maila kontaktowego (chyba ze jestem az tak slepa:baffled:), jedynie numer infolinii a ja nie mam ochoty uzerac sie z zadna baba przez telefon :no::sick::angry:

Do góry