Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam nifty. Tutaj nie ma pomyłekNie za szybko na określenie płci ?
Z chłopca ciężko żeby zmieniło się na dziewczynkę ,ale z dziewczynki mam przykład chrześniaka dostał różowa wyprawkę bo urodził się jednak chłopak
Tak wszystko super@Tusia91 rozumiem że wyniki Nifty ok?
Dziewczyny z jakich okolic jesteście? Z dużego miasta czy mniejszego? Może poznamy się trochę lepiej?
Wspaniale Z pewnością czujesz się teraz spokojniejsza. Gratulacje i niech dalej rośnie bobas zdrowy i silnyTak wszystko super
Ja jestem z Zabrza na Śląsku.@Tusia91 rozumiem że wyniki Nifty ok?
Dziewczyny z jakich okolic jesteście? Z dużego miasta czy mniejszego? Może poznamy się trochę lepiej?
Zazdroszczę tego etapu ciąży. Też już bym chciała znać płeć. GratulacjeAle powiem Wam, że jeszcze jestem w szoku. Z jednej strony tak podejrzewałam bo zupełnie inna ciąża i inaczej mi rośnie brzuch, ale jak uslyszlam wczoraj przez telelfon, że to chłopczyk to mega zdziwienie
GratulacjeAle powiem Wam, że jeszcze jestem w szoku. Z jednej strony tak podejrzewałam bo zupełnie inna ciąża i inaczej mi rośnie brzuch, ale jak uslyszlam wczoraj przez telelfon, że to chłopczyk to mega zdziwienie