reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Swoją drogą, ja nie mam za sobą żadnych strat a i tak gdzieś z tyłu głowy czasem mam myśli „a co jeśli coś jest nie tak”? Ja od wczoraj wieczorem oprócz zmęczenia też nie mam żadnych objawów i też sporo dziś od rana rozmyślam, szczególnie że tyle dziewczyn od nas z grupy czerwcowych już odeszło przez straty lub zatrzymanie ciąży - ciężko czasem o tym nie myśleć. A jednocześnie tak mi przykro że dziewczyny przez to przeszły :(
Tak, te myśli są straszne i zadne logiczne wytłumaczenia nie są wystarczające 🙈
Też mi zal dziewczyn bardzo.

reklama
Swoją drogą, ja nie mam za sobą żadnych strat a i tak gdzieś z tyłu głowy czasem mam myśli „a co jeśli coś jest nie tak”? Ja od wczoraj wieczorem oprócz zmęczenia też nie mam żadnych objawów i też sporo dziś od rana rozmyślam, szczególnie że tyle dziewczyn od nas z grupy czerwcowych już odeszło przez straty lub zatrzymanie ciąży - ciężko czasem o tym nie myśleć. A jednocześnie tak mi przykro że dziewczyny przez to przeszły :(
No jasne, że stres jest nawet jak się wcześniej nie przeszło takich ciężkich doswiadczeń, myślę, że to normalne. I oczywiście każdy przypadek straty będzie nas nastrajał negatywnie, ale mamy też dużo Dziewczyn, u których krok po kroku wszystko idzie pozytywnie☺️ Musimy się bardzo starać myśleć właśnie o nich😁

Super, że udało się z grupą prywatną. I absolutnie nie mam nic przeciwko, byście nami moderowały 😉

Ja też się stresuję czy wszystko ok. Zwłaszcza, przez te jelitka ale moja położna konsultowała wyniki USG z panią robiąca prenatalne i ponoć na tym etapie ciąży to normalne, i że mam się nie martwić. Przeszukałam internet i znalazłam, że według badan nawet 100% płodów tak ma w 9-10 tygodniu ciąży. Pewnie o tym lekarze nawet nie informują.

IMG_20241115_125717.jpg

Ja też się stresuję czy wszystko ok. Zwłaszcza, przez te jelitka ale moja położna konsultowała wyniki USG z panią robiąca prenatalne i ponoć na tym etapie ciąży to normalne, i że mam się nie martwić. Przeszukałam internet i znalazłam, że według badan nawet 100% płodów tak ma w 9-10 tygodniu ciąży. Pewnie o tym lekarze nawet nie informują.

Zobacz załącznik 1672712
Na pewno będzie dobrze ale rozumiem stres. szczerze mówiąc dziwię się że w ogóle o tym wspomnieli skoro do 12 tygodnia jest to normalne. Niepotrzebny stres moim zdaniem dla Ciebie ♥️

nie chodzi mi o dokladne adresy i miejscowości bardziej okolice. Bo narazie jakoś tak bezosobowo na tym wątku jest 🙈 chciałam trochę rozruszać towarzystwo, a jak ktoś nie chce to nie musi pisać.
Ja w Polsce z Lublina, ale od 11 już w Irlandii :) a więcej faktycznie napiszę chętnie na zamkniętym 😄

reklama
Do góry