reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Hejka!
Melduję, że byłam dzisiaj na pierwszej wizycie i mojego prywatnego gina u którego będę prowadzić ciążę ( w Medi chodzę tylko po badania bezp)

Dzidzia pięknie rośnie, idealnie z czasem om. Dostalam skiero na prenatalne do szpitala ale chyba zrobię w Medi bo mam już umówione na 20.12 ( w szpitalu robiłam w poprzedniej ciąży i lipa- ciasny korytarz, 4 krzesła tylko, opóźnienie na 3h, lekarze mruki) … będę robić też NIFTy… i chyba już się będę umawiać, aktualnie dużo promek na black :)

reklama
Hejka!
Melduję, że byłam dzisiaj na pierwszej wizycie i mojego prywatnego gina u którego będę prowadzić ciążę ( w Medi chodzę tylko po badania bezp)

Dzidzia pięknie rośnie, idealnie z czasem om. Dostalam skiero na prenatalne do szpitala ale chyba zrobię w Medi bo mam już umówione na 20.12 ( w szpitalu robiłam w poprzedniej ciąży i lipa- ciasny korytarz, 4 krzesła tylko, opóźnienie na 3h, lekarze mruki) … będę robić też NIFTy… i chyba już się będę umawiać, aktualnie dużo promek na black :)
Też robię w medi 20.12. Chciałam gdzie indziej ale do świąt już nie ma miejsc.
Ciekawe jak to w medi będzie..

Piszecie o prenatalnych ale jak znam życie ja jutro z wizyty wyjdę bez skierowania xd robię je u mojego lekarza prowadzącego ciążę bo ma wszystkie niezbędne certyfikaty do tego i w pierwszej ciąży miałam tak że przyszłam na normalną wizytę rano a lekarz mi kazał drugi raz przyjść po 15 na prenatalne już prywatnie. Wcześniej dał skierowanie na badanie krwi ale nie umawiał terminu, tylko sobie podeszłam drugi raz tego samego dnia na wizytę

Do góry