reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja powtórzyłam TSH i wyszło mi 1,4 a już z pilnym skierowaniem jestem umówiona na wizytę.No ale pojade warto skorzystać i opowiedzieć że się leczyłam potem cudowne uzdrowienie itd ...

reklama
Cześć dziewczyny, ja mam termin na 12 czerwca. Dzisiaj zrobiłam badanie moczu i okazało się, że mam liczne bakterie ziarniaki i bardzo liczne bakterie pałeczki. Napisałam do swojego lekarza w tej sprawie, bo wizytę mam dopiero za tydzień to mi odpisał proszę brać urofuraginum 3x2. Oczywiście sprawdziłam jak to ja w internecie co to za lek i okazało się, że nie powinno się go brać w 1 trymestrze. Któraś miała może taka sytuację ?

reklama
Nie za szybko na określenie płci ?
Z chłopca ciężko żeby zmieniło się na dziewczynkę ,ale z dziewczynki mam przykład chrześniaka dostał różowa wyprawkę bo urodził się jednak chłopak 😅
U mojej koleżanki miał być chłopak a na sali porodowej okazało się że urodziła się dziewczynka. 😅

Do góry