reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Dziewczyny będziecie chodzić do ginekologa prywatnie i na NFZ? Ja chyba planuje chodzić do lekarza z kliniki i luxmed, żeby robic badania z pakietu
Ja będę chodziła prywatnie do mojej Pani Doktor która mnie prowadziła, bo ufam jej jeśli chodzi o leki i schodzenie z nich ewentualne. No i na NFZ tylko dlatego, że chce robić badania te które są konieczne w ramach NFZ, żeby tutaj oszczędzić troszkę 🙂

Powiem wam, że odkąd jestem w ciąży to nie mogę wchodzić na grupę in vitro w Polsce, mam wrażenie, że widzę tam tylko same posty negatywne o niepowodzeniach i źle to na mnie działa, muszę się oduczyć wchodzenia tam 😂
Ja też muszę chyba wyjść z tej grupy ma razie, bo nie chce czytać o stratach i wgl omijam te treści bo mnie stresują mocniej.

Cześć wszystkim,

pozwolę sobie nieśmiało dołączyć 🙂

To moja pierwsza ciąża, według OM jestem na etapie 6+1. Wizytę u lekarza mam umówioną na 03.12. Z objawów na ten moment najbardziej doskwiera mi gigantyczne zmęczenie, najchętniej spałabym cały dzień 🙄 Do tego zaczęły mi się nudności i dzisiaj pojawiło się niewielkie plamienie, ale na razie to poobserwuję.

Pozdrowienia dla wszystkich!

reklama
Cześć wszystkim,

pozwolę sobie nieśmiało dołączyć 🙂

To moja pierwsza ciąża, według OM jestem na etapie 6+1. Wizytę u lekarza mam umówioną na 03.12. Z objawów na ten moment najbardziej doskwiera mi gigantyczne zmęczenie, najchętniej spałabym cały dzień 🙄 Do tego zaczęły mi się nudności i dzisiaj pojawiło się niewielkie plamienie, ale na razie to poobserwuję.

Pozdrowienia dla wszystkich!
Cześć, witamy :) na kiedy wychodzi Ci termin?

reklama
Do góry