Nie wiele osób zada sobie trud przeczytania czegokolwiek.Ja już opuściłam grupę dość dawno temu negatywne posty to jedno, ale ta fala babeczek które ciągle zadawały jakieś podstawowe pytania, chcą podejść do ivf a nie wiedzą nic o swoim cyklu ani o procedurze.
reklama
stillgrey213
Fanka BB :)
Dziewczyny, a co sadzicie o przyjmowaniu kolagenu w ciazy i jesli juz to ktory typ kolagenu byscie polecaly?
Aileen31
Ja będę chodziła prywatnie do mojej Pani Doktor która mnie prowadziła, bo ufam jej jeśli chodzi o leki i schodzenie z nich ewentualne. No i na NFZ tylko dlatego, że chce robić badania te które są konieczne w ramach NFZ, żeby tutaj oszczędzić troszkęDziewczyny będziecie chodzić do ginekologa prywatnie i na NFZ? Ja chyba planuje chodzić do lekarza z kliniki i luxmed, żeby robic badania z pakietu
Aileen31
Ja też muszę chyba wyjść z tej grupy ma razie, bo nie chce czytać o stratach i wgl omijam te treści bo mnie stresują mocniej.Powiem wam, że odkąd jestem w ciąży to nie mogę wchodzić na grupę in vitro w Polsce, mam wrażenie, że widzę tam tylko same posty negatywne o niepowodzeniach i źle to na mnie działa, muszę się oduczyć wchodzenia tam
raisonnablement
Mam takie same odczucia właśnie, wyłączyłam wszystkie powiadomienia i usunę z historii wyszukiwania, żeby o tym zapomniećJa też muszę chyba wyjść z tej grupy ma razie, bo nie chce czytać o stratach i wgl omijam te treści bo mnie stresują mocniej.
94i
też mam 23.12A kolejną wizytę na NFZ mam 23.12 o 12:20. Jak znowu będzie takie opóźnienie to chyba wezmę ze sobą sprzęt i nie wiem, pierniki będę lukrować na poczekalni albo pierogi lepić
Cześć wszystkim,
pozwolę sobie nieśmiało dołączyć
To moja pierwsza ciąża, według OM jestem na etapie 6+1. Wizytę u lekarza mam umówioną na 03.12. Z objawów na ten moment najbardziej doskwiera mi gigantyczne zmęczenie, najchętniej spałabym cały dzień Do tego zaczęły mi się nudności i dzisiaj pojawiło się niewielkie plamienie, ale na razie to poobserwuję.
Pozdrowienia dla wszystkich!
To moja pierwsza ciąża, według OM jestem na etapie 6+1. Wizytę u lekarza mam umówioną na 03.12. Z objawów na ten moment najbardziej doskwiera mi gigantyczne zmęczenie, najchętniej spałabym cały dzień Do tego zaczęły mi się nudności i dzisiaj pojawiło się niewielkie plamienie, ale na razie to poobserwuję.
reklama
amusedxxx
Cześć, witamy na kiedy wychodzi Ci termin?Cześć wszystkim,
reklama