Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten głód jest niemożliwyU mnie oprócz mdłości doszedł jeszcze mega glod a nie mam na nic apetytu córa mi się rozchorowała i leżę obok czekając aż wstanie (ja dziś do pracy), i normalnie chyba mi do gardła wskoczy żołądek
Mówił że jest okej. Ale ja mu nie mówiłam że byłam na innej wizycieja rozumiem stres, ale dlaczego nie zapytałaś o to lekarza tylko nas? musisz zaufać swojemu lekarzowi, jednemu albo drugiemu, zadać wszystkie pytania podczas wizyty i jak mówią że wszystko jest okej to się nie stresować o każdą drobnostkę
To jak mówił że jest okej to tego sie trzymaj bo zwariujeszMówił że jest okej. Ale ja mu nie mówiłam że byłam na innej wizycie
No powiem Ci ze naprawdę chyba zwariuje i teraz miesiąc czekania na kolejną wizytę. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o te wizyty na nfzTo jak mówił że jest okej to tego sie trzymaj bo zwariujesz
Widzę, że jesteśmy tak samo nakręconeNo powiem Ci ze naprawdę chyba zwariuje i teraz miesiąc czekania na kolejną wizytę. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o te wizyty na nfz
Nawet na tym samym sprzęcie każdy lekarz inaczej zrobi pomiar.No powiem Ci ze naprawdę chyba zwariuje i teraz miesiąc czekania na kolejną wizytę. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o te wizyty na nfz