Devin
Fanka BB :)
8+5A który u Ciebie dokładnie tydzień teraz? Współczuję
Niecierpliwie czekam na jutrzejszą wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8+5A który u Ciebie dokładnie tydzień teraz? Współczuję
U mnie niby nic, ale jestem ciągle głodnaKurcze masakra że to aż takie mdłości ja mam takie tylko momenty że mnie złapie i potem jest już ok.
O której godzinie masz?8+5
Niecierpliwie czekam na jutrzejszą wizytę
18O której godzinie masz?
Mi jak zjem to lepiej na jakąś godzinę. O 3 się obudziłam i było tak niedobrze że zjadłam trochę ryżu z kolacji. Bo bym nie zasnęłapotem 6 to samo, podjadłam ryż z warzywkami co mąż zrobił na kolację i jeszcze spać do 9.U mnie niby nic, ale jestem ciągle głodna
Bez powodu nie jesz przecież może zostaw sobie przy łóżku jakieś wafle kukurydziane czy coś co łatwo będziesz mogła skubnąćMi jak zjem to lepiej na jakąś godzinę. O 3 się obudziłam i było tak niedobrze że zjadłam trochę ryżu z kolacji. Bo bym nie zasnęłapotem 6 to samo, podjadłam ryż z warzywkami co mąż zrobił na kolację i jeszcze spać do 9.
Kurczę nie chce tyle jeść
Ja do tego mam tak okropne wzdęcia i czuje taką pełność w jelitach. Do tego potęguje to moje anxiety jeśli chodzi o CP, bo po niej mam właśnie takie bóle prawej strony przy wypełnionych jelitach i teraz też takie mam i w głowie już się włącza Red alert. Chociaż mam świadomość że CP jest tak rzadka i nie mam innych objawów. Ale moje jelita mi nie pomagają w ogóle w tym żeby się nie stresowaćU mnie niby nic, ale jestem ciągle głodna
A ciąża pozamaciczna nie wiąże się z dziwnymi przyrostami bety? Ja też jestem dość wzdęta, chociaż dziś już nawet lepiej było, na początku to bylamJa do tego mam tak okropne wzdęcia i czuje taką pełność w jelitach. Do tego potęguje to moje anxiety jeśli chodzi o CP, bo po niej mam właśnie takie bóle prawej strony przy wypełnionych jelitach i teraz też takie mam i w głowie już się włącza Red alert. Chociaż mam świadomość że CP jest tak rzadka i nie mam innych objawów. Ale moje jelita mi nie pomagają w ogóle w tym żeby się nie stresować
Z tego co się orientuję to się wiąże, u mnie przy pierwszej nie wiem jak szła beta bo CP była niespodzianką bo szłam na wycięcie torbieli a okazało się że to CP w szpitalu beta była koło 300, ale nikt nie wie ile miała ta ciąża. No i wtedy plamiłam jak szalona, ale nie byłam na progesteronie tak jak teraz.A ciąża pozamaciczna nie wiąże się z dziwnymi przyrostami bety? Ja też jestem dość wzdęta, chociaż dziś już nawet lepiej było, na początku to bylam
Wzdeta i miałam biegunke, ale chyba to byl efekt stresu po zobaczeniu dwóch kresek