reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Przykro mi masz jakiś sposób na nie, pomaga Ci coś?Ostatnio mnie trochę mdłości odpuściły, a dzisiaj już w trakcie śniadania musiałam lecieć do łazienki
amusedxxx
Nope, ogolnie zoladkowo czuje sie dobrze, tylko dzisiaj tak mnie siekloPrzykro mi masz jakiś sposób na nie, pomaga Ci coś?
Cześć Dziewczyny, obserwuję z ukrycia wątek praktycznie od początku ale dołączyć chciałam dopiero po 1szej wizycie, miałam nadzieję, że usłyszę na niej dobry wieści, ale niestety nie do końca tak się stało. Termin wg okresu mam na 12.07, wczoraj na wizycie wychodziło mi 6+3 ale tętna nie było, ciąża młodsza. Co prawda, od czerwca odkąd odstawiłam tabletki anty miałam nieregularny okres, dokładnej daty owulacji nie znam. Dostałam duphaston, bo brzuch mnie boli jak na okres, a nawet bardziej. Kolejna wizyta 2.12, a w głowie same czarne myśli.
Sosna108
Cześć, jeśli masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była owulacja to ciąża może być młodsza tak się zdarza, a co było widać na usg?Cześć Dziewczyny, obserwuję z ukrycia wątek praktycznie od początku ale dołączyć chciałam dopiero po 1szej wizycie, miałam nadzieję, że usłyszę na niej dobry wieści, ale niestety nie do końca tak się stało. Termin wg okresu mam na 12.07, wczoraj na wizycie wychodziło mi 6+3 ale tętna nie było, ciąża młodsza. Co prawda, od czerwca odkąd odstawiłam tabletki anty miałam nieregularny okres, dokładnej daty owulacji nie znam. Dostałam duphaston, bo brzuch mnie boli jak na okres, a nawet bardziej. Kolejna wizyta 2.12, a w głowie same czarne myśli.
Pęcherzyk z zarodkiemCześć, jeśli masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była owulacja to ciąża może być młodsza tak się zdarza, a co było widać na usg?
reklama
Sosna108
No to całkiem dużo było widać, znalezienie akcji serca też zależy od sprzętu lekarza, ja bym poszła na usg szybciej niż 2.12, bo jak był już zarodek to w zasadzie w ciągu kilku dni powinna być akcja sercaPęcherzyk z zarodkiem