reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Cześć Dziewczyny, obserwuję z ukrycia wątek praktycznie od początku :) ale dołączyć chciałam dopiero po 1szej wizycie, miałam nadzieję, że usłyszę na niej dobry wieści, ale niestety nie do końca tak się stało. Termin wg okresu mam na 12.07, wczoraj na wizycie wychodziło mi 6+3 ale tętna nie było, ciąża młodsza. Co prawda, od czerwca odkąd odstawiłam tabletki anty miałam nieregularny okres, dokładnej daty owulacji nie znam. Dostałam duphaston, bo brzuch mnie boli jak na okres, a nawet bardziej. Kolejna wizyta 2.12, a w głowie same czarne myśli.

Cześć Dziewczyny, obserwuję z ukrycia wątek praktycznie od początku :) ale dołączyć chciałam dopiero po 1szej wizycie, miałam nadzieję, że usłyszę na niej dobry wieści, ale niestety nie do końca tak się stało. Termin wg okresu mam na 12.07, wczoraj na wizycie wychodziło mi 6+3 ale tętna nie było, ciąża młodsza. Co prawda, od czerwca odkąd odstawiłam tabletki anty miałam nieregularny okres, dokładnej daty owulacji nie znam. Dostałam duphaston, bo brzuch mnie boli jak na okres, a nawet bardziej. Kolejna wizyta 2.12, a w głowie same czarne myśli.
Cześć, jeśli masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była owulacja to ciąża może być młodsza tak się zdarza, a co było widać na usg?

reklama
Do góry