Zmieniła bym lekarza, skoro neguje wytyczne PTGiPRyzyko jest z przeliczenia na wiek i choroby w rodzinie.
Aż się boje teraz co wyjdzie.
Moja lekarz powiedział że te wszystkie testy pappa i te płatne to jest naciagarstwo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zmieniła bym lekarza, skoro neguje wytyczne PTGiPRyzyko jest z przeliczenia na wiek i choroby w rodzinie.
Aż się boje teraz co wyjdzie.
Moja lekarz powiedział że te wszystkie testy pappa i te płatne to jest naciagarstwo.
Który będzie tydzień?Jestem już po wizycie, z bobasem wszystko ok, nareszcie mogę trochę odetchnąć, kolejną wizytę mamy na 13.11 i będziemy pobierać krew na test PAPPA, mam też już wyznaczony termin usg 1 trymestru.
Jest po prostu szczery i mówi co o prywatnych testach myśliZmieniła bym lekarza, skoro neguje wytyczne PTGiP
Ale jego zdanie nie pokrywa się z aktualna wiedzą to dość niepokojąceJest po prostu szczery i mówi co o prywatnych testach myśli
Ja w dodatku jestem chora to całkowicie nie mam na nic sił i się zmuszam, bo nikt niechce wyręczyć hehO rany ja non stop jestem głodna, a nic nie chce mi przejść przez gardło. Odrzuca mnie od większości pokarmów, mimo że mam na nie ochotę.
Do tego te zmęczenie i mdłości. Czuję się od tygodnia jak . Mam nadzieję, że szybko przejdzie te zmęczenie, bo rzeczy do ogarnięcia namnażają się w zastraszającym tempie, a nie lubię bałaganu w domu. Bo tak to ostatnio bez sił leżę pół dnia totalnie bezproduktywnie plus dzieciaki cały czas coś chcą...
Jak ja się cieszę, że mąż cały listopad ma wolne. Będę miała więcej czasu na bezkarne leżonko.
Będę w 12 tygodniu, a dokładnie 11+4Który będzie tydzień?
Ja będę mieć prenatalne w 13tyg ciąży
Mam nadzieję że jego wiedza nie ma nic wspólnego z jego wyznaniem na temat testówAle jego zdanie nie pokrywa się z aktualna wiedzą to dość niepokojące
No jak masz koniec czerwca a np.ja początek no to 4 tyg różnicy hehW porównaniu do Waszych ta moja ciąża jest jakaś młoda ja dopiero dostanę skierowanie na prenatalne na następnej wizycie