reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
U mnie oprócz mdłości doszedł jeszcze mega glod a nie mam na nic apetytu 😂 córa mi się rozchorowała i leżę obok czekając aż wstanie (ja dziś do pracy), i normalnie chyba mi do gardła wskoczy żołądek 😂

ja rozumiem stres, ale dlaczego nie zapytałaś o to lekarza tylko nas? 🫣 musisz zaufać swojemu lekarzowi, jednemu albo drugiemu, zadać wszystkie pytania podczas wizyty i jak mówią że wszystko jest okej to się nie stresować o każdą drobnostkę 😘
Mówił że jest okej. Ale ja mu nie mówiłam że byłam na innej wizycie

No powiem Ci ze naprawdę chyba zwariuje 🤦‍♀️ i teraz miesiąc czekania na kolejną wizytę. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o te wizyty na nfz
Nawet na tym samym sprzęcie każdy lekarz inaczej zrobi pomiar.
Mam porównanie z tego samego sprzętu co miałam 3lata temu przez innego lekarza robione USG i jakoś ujęć tragiczna i obecnie innego lekarza jakoś zdj.wyrazna.
Mi właśnie 9tyg wskoczył.

reklama
O rany ja non stop jestem głodna, a nic nie chce mi przejść przez gardło. Odrzuca mnie od większości pokarmów, mimo że mam na nie ochotę. 😔
Do tego te zmęczenie i mdłości. Czuję się od tygodnia jak 💩. Mam nadzieję, że szybko przejdzie te zmęczenie, bo rzeczy do ogarnięcia namnażają się w zastraszającym tempie, a nie lubię bałaganu w domu. Bo tak to ostatnio bez sił leżę pół dnia totalnie bezproduktywnie plus dzieciaki cały czas coś chcą...🙉🙈
Jak ja się cieszę, że mąż cały listopad ma wolne. Będę miała więcej czasu na bezkarne leżonko. 😆😅

Do góry