reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
U mnie oprócz mdłości doszedł jeszcze mega glod a nie mam na nic apetytu 😂 córa mi się rozchorowała i leżę obok czekając aż wstanie (ja dziś do pracy), i normalnie chyba mi do gardła wskoczy żołądek 😂

ja rozumiem stres, ale dlaczego nie zapytałaś o to lekarza tylko nas? 🫣 musisz zaufać swojemu lekarzowi, jednemu albo drugiemu, zadać wszystkie pytania podczas wizyty i jak mówią że wszystko jest okej to się nie stresować o każdą drobnostkę 😘
Mówił że jest okej. Ale ja mu nie mówiłam że byłam na innej wizycie

No powiem Ci ze naprawdę chyba zwariuje 🤦‍♀️ i teraz miesiąc czekania na kolejną wizytę. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o te wizyty na nfz
Nawet na tym samym sprzęcie każdy lekarz inaczej zrobi pomiar.
Mam porównanie z tego samego sprzętu co miałam 3lata temu przez innego lekarza robione USG i jakoś ujęć tragiczna i obecnie innego lekarza jakoś zdj.wyrazna.
Mi właśnie 9tyg wskoczył.

reklama
O rany ja non stop jestem głodna, a nic nie chce mi przejść przez gardło. Odrzuca mnie od większości pokarmów, mimo że mam na nie ochotę. 😔
Do tego te zmęczenie i mdłości. Czuję się od tygodnia jak 💩. Mam nadzieję, że szybko przejdzie te zmęczenie, bo rzeczy do ogarnięcia namnażają się w zastraszającym tempie, a nie lubię bałaganu w domu. Bo tak to ostatnio bez sił leżę pół dnia totalnie bezproduktywnie plus dzieciaki cały czas coś chcą...🙉🙈
Jak ja się cieszę, że mąż cały listopad ma wolne. Będę miała więcej czasu na bezkarne leżonko. 😆😅

Do góry