ja często mamMa któraś z Was zawroty głowy ?
Mi nie mijają z biegiem czasu ,jest to męczące , w żadnej ciąży tak nie miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja często mamMa któraś z Was zawroty głowy ?
Mi nie mijają z biegiem czasu ,jest to męczące , w żadnej ciąży tak nie miałam.
pięknieHej. Ja po wizycie jest nasz kropek w brzuszku ciąża tydzień młodsza czego się spodziewałam bo mam długie cykle i późną owulke z om 7+3 z USG 6+3, serduszko 127 i termin na 17 czerwca
PięknieHej. Ja po wizycie jest nasz kropek w brzuszku ciąża tydzień młodsza czego się spodziewałam bo mam długie cykle i późną owulke z om 7+3 z USG 6+3, serduszko 127 i termin na 17 czerwca
Średnio 33 dni, ale mam mega krótką fazę lutelną z tego co pamiętam jakieś 7-8 dni, ostatni okres miałam 2 września a owulka musiała być 24-25-26 września, 23 dopiero zaczęły lekko ciemnieć testy owulacyjne a później przestałam testować bo akurat dużo się u nas działo i jakoś tak wyleciało mi z głowyPięknie
Jakie masz cykle mniej więcej?
To ja też średnio 32-33 dni i tez niby owulacja 25 wrześniaŚrednio 33 dni, ale mam mega krótką fazę lutelną z tego co pamiętam jakieś 7-8 dni, ostatni okres miałam 2 września a owulka musiała być 24-25-26 września, 23 dopiero zaczęły lekko ciemnieć testy owulacyjne a później przestałam testować bo akurat dużo się u nas działo i jakoś tak wyleciało mi z głowy
Ja w sierpniu miałam jak nigdy okres i na początku msc. I pod koniec,ale ten pod koniec słabiutki...ciazy nie planowałam już no ale jest jak jestTo ja też średnio 32-33 dni i tez niby owulacja 25 września
Trzeba być dobrej myśli Ja jeszcze cały tydzień do wizyty i już przebieram nogami.. Tak mi się czas dłuży,że szokJa właśnie dzisiaj znów mam taki dobry dzień. I tak samo jak Ty wkręcam sobie czy na pewno jest wszystko ok
ja mogęKtoś jest chętny do założenia prywatnego wątku? Tam na I stronie wpisywałybyśmy kto kiedy ma wizyty itd.