reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Amniopunkcja niestety bardzo ryzykowna
0.11% ryzyka z tego co słyszałam, dlatego kiedyś czyli te 8lat temu robiło się ja jeśli wyszły kiepsko prenatalne i pappa. A o Nifty w ogóle wtedy nie słyszałam. Na grupie tutaj na baby boom na której byłam nikt nie robił takich badań, dlatego muszę się wglebic w temat

reklama
Ja też nie robiłam nic poza prenatalnymi 5 lat temu ...i podobnie jak Olkaa93 nie ogarniam tych badań genetycznych ... Ale idę do tego samego ginekologa co prowadził moja pierwszą ciążę więc myślę, że skieruje mnie na wszytsko co trzeba według niego... Ufam mu .... Gdyby nie on nie było by pierwszego dziecka ...

U znajomej USG wyszło ok ale testy ja nastraszyly i robiła amniopunkcję z której wszystko wyszło w porządku.
Testy wiadomo w przeliczeniu na wiek kobiety będą z roku na rok z coraz większym prawdopodobieństwem wychodziły no i z wywiadu czy były chore dzieci w rodzinie.

Ma któraś z Was zawroty głowy ?
Mi nie mijają z biegiem czasu ,jest to męczące , w żadnej ciąży tak nie miałam.

reklama
U znajomej USG wyszło ok ale testy ja nastraszyly i robiła amniopunkcję z której wszystko wyszło w porządku.
Testy wiadomo w przeliczeniu na wiek kobiety będą z roku na rok z coraz większym prawdopodobieństwem wychodziły no i z wywiadu czy były chore dzieci w rodzinie.
Ty chyba mówisz o Pappa a nie o Sanco albo Nifty.

Do góry