Ja obudziłam się w nocy z silnym bólem brzucha, pojawiło się brązowe plamienie. Rano pojechałam na badanie krwi- beta i progesteron, czekam na wyniki. Udało mi się dostać do ginekologa, dostałam duphaston 2 tab. rano i 2 wieczorem i mogę brać nospę w przypadku silniejszego bólu. Mam nadzieję, że będzie dobrze, usg w poniedziałek...
reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś 20 dpt beta 17688, czy mam się martwić, że wczoraj nie było widać zarodka i serduszka przy takiej becie?
JestemA
Ja niestety nie wiem bo nigdy nie mierzyłam bety tak późno po transferzeDziewczyny dziś 20 dpt beta 17688, czy mam się martwić, że wczoraj nie było widać zarodka i serduszka przy takiej becie?
raisonnablement
No właśnie żałuję, że to zrobiłam a z drugiej strony nie słyszałam, żeby ktoś w 19 dpt widział zarodek i serduszko na usg.Ja niestety nie wiem bo nigdy nie mierzyłam bety tak późno po transferze
JestemA
No właśnie. Ja najwcześniej na usg byłam 25dpt i było serduszko, to było w pierwszej ciążyNo właśnie żałuję, że to zrobiłam a z drugiej strony nie słyszałam, żeby ktoś w 19 dpt widział zarodek i serduszko na usg.
Jeszcze go gabinetu nie weszłam, a już poleciałam się umówić na badania prenatalne. Najszybszy termin 3.01 (13+1), jak nie to jedź do miasta oddalonego prawie 2h w jedną stronę. Fajnie. A przecież lekarz na NFZ nawet mi nie dał skierowania. Mam u niego być dopiero za tydzień. Jakbym tak poszła, to bym w ogóle nie znalazła terminu. Masakra.
Cześć Dziewczyny,
Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum
Byłam na pierwszej wizycie u ginekologa 20.11, według lekarza było wtedy 5+3, jeszcze nie biło serduszko, kolejną wizytę mam 10.12 - wtedy będę już więcej wiedziała
Według kalendarzyka termin wypada na 20.07 ale coś mi się wydaje, że troszkę później
Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum
Byłam na pierwszej wizycie u ginekologa 20.11, według lekarza było wtedy 5+3, jeszcze nie biło serduszko, kolejną wizytę mam 10.12 - wtedy będę już więcej wiedziała
Według kalendarzyka termin wypada na 20.07 ale coś mi się wydaje, że troszkę później
reklama
amusedxxx
Spokojnie, jakbyś poszła dzisiaj na usg to już by była szansa, że będzie widać zarodek, a po kolejnych 2-3 dniach byłoby serduszko. Zamiast badać betę możesz lepiej spróbować iść na USG jeszcze w tym tygodniu, żeby zobaczyć co i jakDziewczyny dziś 20 dpt beta 17688, czy mam się martwić, że wczoraj nie było widać zarodka i serduszka przy takiej becie?
Podziel się: